Libnet.ro
UNICEF

22:47

Emotionant! Iata cine il asteapta acasa pe Emiliano Sala: Sta lipit de usa (FOTO)

B1 B1,
Emotionant! Iata cine il asteapta acasa pe Emiliano Sala: Sta lipit de usa (FOTO)

E tristete mare in familia lui Emiliano Sala. Sora fotbalistului a postat pe Facebook un mesaj emotionant. Este vorba despre Nala, cainele familiei, cel care inca il asteapta in dreptul usii pe fotbalistul. continuă pe B1

FOTO Emotionant: Cine nca l asteapta pe Emiliano Sala acasa, n Argentina

Aeronava care il transporta pe Emiliano Sala de la Nantes la Cardiff a fost gasita la 63 de metri sub apa, in Canalul Manecii. Un cadavru a putut fi vazut in epava, fara a se putea preciza momentan despre cine este vorba. O fotografie emotionanta a fost postata pe Facebook de sora lui Emiliano, . Este vorba despre Nala, cainele familiei, cel care inca il asteapta in dreptul usii pe fotbalistul disparut pe 21 ianuarie.

Digi Sport: Din respect pentru familii, nu voi spune mai multe! Cine a gasit epava avionului n care se afla Emiliano Sala

Epava avionului in care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson a fost gasita ieri, pe fundul Canalului Manecii. Seful echipei private de cautare, David Mearns, a confirmat pe contul sau de Twitter descoperirea epavei, la fel AAIB, organizatia britanica de investigare a accidentelor aviatice.

Avionul care il transporta pe EMILIANO SALA a fost gasit in Canalul Manecii

Avionul care il transporta la Cardiff pe atacantul Emiliano Sala a fost gasit, conform unui anunt primit de familia jucatorului. Cautarile au continuat duminica in Canalul.

Au aparut primele imagini cu avionul prabusit in care se afla Emiliano Sala. Un cadavru este vizibil in epava (FOTO, VIDEO)

Au aparut primele imagini cu avionul prabusit in Canalul Manecii, in care se afla fotbalistul Emiliano Sala. Epava a fost descoperita la aproximativ 63 de metri sub apa si, in imaginile transmise de.

Emiliano Sala. Anchetatorii au descoperit un corp in avionul prabusit in care se afla fotbalistul VIDEO

Imaginile video au permis reperarea corpului unuia dintre ocupantii epavei avionului care ii transporta pe fotbalistul italo-argentinian Emiliano Sala si pe pilotul David Ibbotson, a anuntat, luni, Biroul de.

Tragedia Emiliano Sala: Un cadavru e vizibil in epava gasita pe fundul Canalului Manecii. Gest superb al fanilor lui Cardiff

La 13 zile dupa ce avionul in care se afla argentinianul Emiliano Sala 28 de ani) a disparut de pe radar, epava aeronavei a fost gasita pe fundul Canalului Manecii.

FOTO Tragedia Emiliano Sala: Un cadavru e vizibil in epava gasita pe fundul Canalului Manecii. Prima imagine cu ce a ramas din avion

La 13 zile dupa ce avionul in care se afla argentinianul Emiliano Sala 28 de ani) a disparut de pe radar, epava aeronavei a fost gasita pe fundul Canalului Manecii.

VIDEO FOTO Prima imagine cu aeronava n care se afla fotbalistul Emiliano Sala - Anchetatorii au gasit un cadavru

AAIB Air Accidents Investigation Branch) a facut publica o prima imagine cu aeronava in care se afla fotbalistul Emiliano Sala, aceasta fiind descoperita la aproximativ 63 de metri sub apa epava se afla pe fundul Canalului Manecii). Un cadavru a fost gasit in epava avionului, dupa cum informeaza AFP.

A fost gasit avionul care l transporta pe Emiliano Sala

A fost gasit avionul disparut deasupra Canalului Manecii, care il transporta pe fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pe pilotul sau, a declarat duminica British Air Accident Investigation Bureau AAIB) pentru AFP.

VESTEA MOMENTULUI: Avionul disparut peste Canalul Manecii, in care se afla Emiliano Sala, a fost gasit! O lume intreaga e cu sufletul la gura...

Bucurie amara in lumea fotbalului! Avionul disparut de pe radar acum doua saptamani, pe cand zbura peste Canalul Manecii, in care se aflau fotbalistul Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson, a fost gasit, po.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )