Libnet.ro
UNICEF

14:01

Iker Casillas, mesaj de pe patul de spital

Antena3 Antena3,
Iker Casillas, mesaj de pe patul de spital

Iker Casillas a trimis un mesaj plin de emotie, de pe patul de spital, dupa cea suferit un infarct. Goalkeeper-ul nu s-a simtit bine in timpul ultimului antrenament si a suferit un infarct. A fost. continuă pe Antena3

Ce mesaj le-a transmis Iker Cassilas fanilor, de pe patul de spital, dupa infarctul suferit mercuri

Iker Casillas, o legenda a fotbalului mondial, a suferit un infarct la antrenamentul de azi al lui FC Porto, dar starea portarului este buna.

Iker Casillas a suferit un infarct la antrenamentul lui FC Porto! Legendarul portar al nationalei Spaniei e la spital

Lumea fotbalului, si nu numai ea, este in stare de soc dupa ce Iker Casillas, capitanul nationalei Spaniei la CM 2010, a suferit un infarct la antrenament.

Iker Casillas (FC Porto) a suferit un infarct la antrenament - Portarul se afla in afara oricarui pericol

Portarul spaniol Iker Casillas a suferit un infarct, miercuri, la antrenamentul echipei FC Porto, el fiind transportat la spital si se afla in afara oricarui pericol, informeaza Marca.

Iker Casillas a suferit un infarct la antrenamentul lui FC Porto! Legendarul portar al nationalei Spaniei e in afara oricarui pericol

Lumea fotbalului, si nu numai ea, e in stare de soc dupa ce Iker Casillas, capitanul nationalei Spaniei la CM 2010, a suferit un infarct la antrenament.

Infarct suferit de Iker Casillas

Portarul spaniol Iker Casillas a suferit, miercuri, un infarct miocardic, dar din fericire este in afara oricarui pericol.

Iker Casillas a suferit un infarct la antrenamentul lui FC Porto. Starea sa este stabila

Iker Casillas, 37 de ani, a suferit un infarct la antrenamentul de astazi al echipei FC Porto, a anuntat presa portugheza in urma cu scurt timp. Goalkeeper-ul a fost stabilizat si ar fi deocamdata in.

ştiri din Sport

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )