Libnet.ro
UNICEF

11:30

ROMANIA-RUSIA Cristina Neagu a mers la pauza in vestiar. Ce mesaj le-a transmis colegelor din echipa nationala

Adevărul Adevărul,
ROMANIA-RUSIA Cristina Neagu a mers la pauza in vestiar. Ce mesaj le-a transmis colegelor din echipa nationala

Cristina Florica, extrema stanga de 26 de ani, a vorbit la finalul semifinalei cu Rusia, pierduta de Romania cu scorul de 28-22. continuă pe Adevărul

Cristina Neagu a suferit o ruptura de ligamente - Va lipsi cel putin sase luni

Cristina Neagu a suferit o ruptura de ligamente la genunchiul drept, dupa accidentarea horror suferita in timpul meciului cu Ungaria, de la Campionatul European de handbal feminin. Acest verdict inseamna ca Neagu nu va mai juca in acest sezon nici la nationala, nici la CSM Bucuresti), pauza obligatorie fiind de cel putin sase luni.

Cristina Neagu a suferit o ruptura de ligamente. Va lipsi cel putin sase luni

Cristina Neagu a suferit o ruptura de ligamente la genunchiul drept, dupa accidentarea horror suferita in timpul meciului cu Ungaria, de la Campionatul European de handbal feminin. Acest verdict inseamna ca Neagu nu va mai juca in acest sezon nici la nationala, nici la CSM Bucuresti), pauza obligatorie fiind de cel putin sase luni.

Cristina Neagu, cea mai recenta victima a accidentarilor grave ale romancelor la Europenele de handbal

Cristina Neagu este a patra handbalista tricolora care sufera o accidentare grava la un turneu final european in ultimii ani, scrie GSP. ro, care prezinta o statistica trista cu sportivele care au fost nevoite sa ia o pauza lunga din cauza accidentarilor.

Cristina Neagu, primul mesaj dupa ce a aflat ca are ruptura de ligamente: Tot ce pot sa fac e sa merg inainte

Cristina Neagu a transmis un prim mesaj dupa ce a aflat teribila veste ca a suferit o ruptura de ligament incrucisat anterior. Aceasta le multumeste fanilor pentru mesajele de sprijin pe care le-au transmis dupa.

Zile NEGRE pentru Cristina Neagu: Medicii au facut ANUNTUL cumplit. Din pacate, piciorul handbalistei.... (FOTO)

Cristina Neagu, principala marcatoare a Romaniei, priveste din tribune meciul disputat de tara noastra impotriva Rusiei, in semifinalele Campionatului European de Handbal. Neagu a postat pe Instagram un mesaj.

ANALIZA Cine este Rusia si cum ar putea fetele noastre sa se califice n finala CE de handbal feminin - Marea problema, asumarea liderului n lipsa Cristina Neagu

Romania va fi nevoita sa lupte contra Rusiei in semifinalele CE de handbal feminin fara Cristina Neagu, sportiva care a strans cele mai multe minute jucate la acest turneu final european pentru echipa lui Ambros Martin - 335. in plus, Cristina a punctat de 44 de ori, fiind cea mai buna marcatoare a tricolorelor. Formatia lui Trefilov este foarte buna pe extreme, acolo de unde au venit cele mai multe goluri. Romania vs Rusia AccorHotels Arena -Paris), de la ora 18:30 - in direct pe TVRHD si TVR1 si LiveText pe HotNews. ro.

Presa maghiara, ingrozita de ce a patit Cristina Neagu: Descrierea fazei care a incheiat Euro pentru vedeta Romaniei

Cristina Neagu 30 de ani) s-a rupt in minutul 52 al meciului Romania Ungaria, atunci cand adversarele conduceau cu 27-26. intr-un final, fara Neagu pe teren, unguroaicele s-au impus la doua goluri diferenta.

Pierdere uriasa pentru echipa Romaniei. Cristina Neagu s-a accidentat si a fost scoasa cu targa de pe teren

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare din istoria Campionatelor Europene de handbal, s-a accidentat grav in partida de miercuri impotriva Ungariei. Cu opt minute inainte de final, Cristina a fost faultata de.

ATITUDINE DE BALON DE AUR! Cristina Neagu a trait intens fiecare clipa din semifinala pierduta cu Rusia, amintind de Cristiano Ronaldo in timpul finalei Euro 2016 (FOTO)

O natiunea intreaga a bubuit din piepturi in timpul semifinalei cu Rusia. La fel de intens a trait partida si liderul echipei, Cristina Neagu, care a privit de pe margine cu jind la prestatia tricolorelor,.

Cristina Neagu, nainte de marele duel cu Rusia: Haideti fetelor, din toata inima pentru Romnia!

Nu va putea ajuta nationala de handbal feminin de pe teren, dar o va face din tribune. Cristina Neagu este marea absenta a tricolorelor la duelul foarte dificil cu Rusia, din semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Haideti fetelor, din toata inima pentru Romania!, a scris pe Instagram cea mai buna marcatoare de pana acum a nationalei la CE din Franta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )