Libnet.ro
UNICEF

20:47

Ultimul mesaj trimis de Emiliano Sala din avionul groazei

Online Sport Online Sport,
Ultimul mesaj trimis de Emiliano Sala din avionul groazei

Jucatorul argentinian Emiliano Sala este in continuare dat disparut odata cu avionul privat care il transporta din Franta inapoi in Marea Britanie. continuă pe Online Sport

Ultimul mesaj trimis de fotbalistul Emiliano Sala, din avionul care a disparut: Pare sa se dezintegreze. Cat de speriat sunt!

Fotbalistul Emiliano Sala a transmis un mesaj audio pe un grup de Whatsapp, prietenilor argentineni, in timp ce se afla in avionul care a disparut de pe radare, luni, deasupra Canalului Manecii, in care afirma ca aparatul pare sa se dezintegreze.

Mesaj tulburator trimis de fotbalistul Emiliano Sala din avion inainte de disparitie: Frate, sunt mort! Nu stiu daca vor trimite pe cineva sa ne caute pentru ca nu ne vor gasi... Ce frica imi e!

Fotbalul mondial a fost lovit in aceasta saptamana de o tragedie incredibila dupa ce avionul in care se afla a disparut de pe radar deasupra Canalului Manecii si nu a mai fost gasit niciodata! in avionul.

Patru scenarii avansate pentru soarta jucatorului Emiliano Sala

Politia din insula britanica Guernsey, ultimul loc de pe pamant unde a fost detectat avionul in care calatorea jucatorul Emiliano Sala si care a disparut deasupra Canalului Manecii, avanseaza patru scenarii posibile.

Avionul n care se afla Emiliano Sala a fost dat disparut; Fotbalistul fusese transferat recent de la Nantes la Cardiff pentru 17 milioane de euro

Transferul lui Emiliano Sala s-a transformat in drama: avionul care efectua o cursa Nantes - Cardiff si la bordul caruia se afla atacantul italo-argentinian a disparut de pe radare luni seara, la circa 20 de kilometri nord de insula Guernesey, scrie AFP.

AVION DAT DISPARUT! Aeronava in care se afla si fotbalistul Emiliano Sala se deplasa intre Franta si Marea Britanie (FOTO)

Alerta internationala. Avionul care efectua o cursa Nantes - Cardiff si la bordul caruia se afla fotbalistul Emiliano Sala a fost dat disparut, luni seara, de pe radare. Alerta in privinta avionului de mici.

Disparitia lui Emiliano Sala, mana MAFIEI din fotbal? Ipoteza INCENDIARA despre incidentul aviatic in care a fost implicat fotbalistul

Fosta iubita a lui Emiliano Sala, fotbalistul aflat intr-un avion disparut marti noapte in timp ce trecea peste Canalul Manecii, a venit cu o ipoteza cutremuratoare despre evenimentul ce a marcat o lume.

AVION PRABUSIT! Fotbalistul Emiliano Sala se afla in aeronava care s-a prabusit in Canalul Manecii (FOTO)

00 - Avionul a fost reperat. Din pacate, acesta s-a prabusit in Canalul Manecii. Seful agentiei aeriene din Insulele Canalului Guernsey), John Fitzgerald, a spus pentru So Foot ca sansele ca pasagerii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )