Libnet.ro
UNICEF

10:30

Zile NEGRE pentru Cristina Neagu: Medicii au facut ANUNTUL cumplit. Din pacate, piciorul handbalistei.... (FOTO)

B1 B1,
Zile NEGRE pentru Cristina Neagu: Medicii au facut ANUNTUL cumplit. Din pacate, piciorul handbalistei.... (FOTO)

Cristina Neagu, principala marcatoare a Romaniei, priveste din tribune meciul disputat de tara noastra impotriva Rusiei, in semifinalele Campionatului European de Handbal. Neagu a postat pe Instagram un mesaj. continuă pe B1

Verdict crunt pentru Cristina Neagu

Accidentata la genunchi in timpul meciului Romania - Ungaria de la Campionatul European, Cristina Neagu a aflat joi dimineata verdictul medicilor.

Digisport: Prim verdict crunt pentru Cristina Neagu! Vesti foarte proaste din Franta. Decizia imediata a selectionerului

Cristina Neagu s-a accidentat grav pe finalul meciului cu Ungaria, iar primul verdict este unul crunt: ruptura de ligamente incrucisate.

Nou record pentru Cristina Neagu! Ce a reusit liderul Romaniei in meciul cu Spania, de la Campionatul European

Meciul Romaniei cu Spania, al doilea din grupa Principala II, de la Campionatul European, a fost unul special pentru Cristina Neagu.

Romania se lupta si pentru Cristina Neagu: Ce au facut fetele dupa accidentarea teribila suferita de liderul lor

Cristina Neagu 30 de ani) a trait un cosmar in ultimele ore, afland ca va reveni pe teren abia in toamna anului 2019.

Zile libere pentru romani: Dancila a facut anuntul oficial. Cat stai acasa?

In 2018, au mai fost adaugate doua zile libere. Te vei bucura de ele acum in decembrie, cu ocazia sarbatorilor. Guvernul a anuntat pe 13 decembrie care sunt acestea. Viorica Dancila, premierul Romaniei, a anuntat intr-o conferinta de presa ca romanii au doua zile libere in plus. Decizia a fost luata deja de Guvern. Pana [] .

ANALIZA Cine este Rusia si cum ar putea fetele noastre sa se califice n finala CE de handbal feminin - Marea problema, asumarea liderului n lipsa Cristina Neagu

Romania va fi nevoita sa lupte contra Rusiei in semifinalele CE de handbal feminin fara Cristina Neagu, sportiva care a strans cele mai multe minute jucate la acest turneu final european pentru echipa lui Ambros Martin - 335. in plus, Cristina a punctat de 44 de ori, fiind cea mai buna marcatoare a tricolorelor. Formatia lui Trefilov este foarte buna pe extreme, acolo de unde au venit cele mai multe goluri. Romania vs Rusia AccorHotels Arena -Paris), de la ora 18:30 - in direct pe TVRHD si TVR1 si LiveText pe HotNews. ro.

Presa maghiara, ingrozita de ce a patit Cristina Neagu: Descrierea fazei care a incheiat Euro pentru vedeta Romaniei

Cristina Neagu 30 de ani) s-a rupt in minutul 52 al meciului Romania Ungaria, atunci cand adversarele conduceau cu 27-26. intr-un final, fara Neagu pe teren, unguroaicele s-au impus la doua goluri diferenta.

Pierdere uriasa pentru echipa Romaniei. Cristina Neagu s-a accidentat si a fost scoasa cu targa de pe teren

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare din istoria Campionatelor Europene de handbal, s-a accidentat grav in partida de miercuri impotriva Ungariei. Cu opt minute inainte de final, Cristina a fost faultata de.

Cristina Neagu, nainte de marele duel cu Rusia: Haideti fetelor, din toata inima pentru Romnia!

Nu va putea ajuta nationala de handbal feminin de pe teren, dar o va face din tribune. Cristina Neagu este marea absenta a tricolorelor la duelul foarte dificil cu Rusia, din semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Haideti fetelor, din toata inima pentru Romania!, a scris pe Instagram cea mai buna marcatoare de pana acum a nationalei la CE din Franta.

Cristina Neagu, primul mesaj dupa ce a aflat ca are ruptura de ligamente: Tot ce pot sa fac e sa merg inainte

Cristina Neagu a transmis un prim mesaj dupa ce a aflat teribila veste ca a suferit o ruptura de ligament incrucisat anterior. Aceasta le multumeste fanilor pentru mesajele de sprijin pe care le-au transmis dupa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )