Libnet.ro
UNICEF

17:00

Barcelona si Real Madrid termina nedecis primul meci din Cupa Spaniei. Messi a inceput pe banca derezerve

Adevărul Adevărul,
Barcelona si Real Madrid termina nedecis primul meci din Cupa Spaniei. Messi a inceput pe banca derezerve

Miercuri seara, meciul tur din semifinalele Cupei Spaniei dintre Barcelona si Real Madrid s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Partida a avut incrancenarea cu care ne-au obisnuit duelurile dintre cele doua mari rivale, dar a ramas datoare la capitolul spectaculozitate. continuă pe Adevărul

El Clasico in Cupa Spaniei: Avancronica meciului Barcelona - Real Madrid

Pe langa duelul de la distanta din campionat, unde le separa opt puncte, marile rivale FC Barcelona si Real Madrid se infrunta si pentru un loc in finala Cupei Regelui Spaniei.

VIDEO Barcelona vs Real Madrid - Jucatorii formatiei catalane vor purta tricouri cu numele inscriptionate n chineza

Jucatorii FC Barcelona vor purta, miercuri, la meciul cu rivala Real Madrid, tricouri pe care vor avea numele inscriptionate si in limba chineza, pentru a celebra Anul Nou chinezesc, informeaza Mundo Deportivo.

Barcelona vs Real Madrid (22:00) / Duelul de cinci stele din semifinalele Cupei Spaniei

Rivalitatea dintre Barcelona si Real Madrid isi va consuma in aceasta seara un nou episod, de data aceasta in Cupa Spaniei. Cele doua echipe se vor intalni pentru a 34-a oara in aceasta competitie, in prima mansa a semifinalelor, pe Camp Nou de la ora 22:00). Formatia lui Santiago Solari traverseaza o perioada excelenta, avand cinci victorii consecutive, insa catalanii spera sa continue drumul catre cel de-al cincilea trofeu consecutiv in Cupa Spaniei.

Egal intre Barcelona si Real Madrid in Cupa Regelui Spaniei

Echipele FC Barcelona si Real Madrid au remizat, scor 1-1, miercuri seara, in mansa tur a semifinalelor Cupei Regelui Spaniei. Calificarea se decide in returul de pe Santiago Bernabeu.

VIDEO Real Madrid - Alaves 3-0 / Galacticii, la opt puncte de liderul Barcelona

Real Madrid continua forma buna si a bifat a patra victorie consecutiva in La Liga. Formatia lui Santiago Solari a castigat la scor de neprezentare duelul de pe Santiago Bernabeu cu Deportivo Alaves. Galacticii au profitat de pasii gresiti facuti in aceasta etapa a XXII-a) de principalele rivale si s-a apropiat la opt puncte de liderul Barcelona si la doua de Atletico Madrid, ocupanta locului doi in clasament.

Lionel Messi nu s-a antrenat cu restul echipei - Ar putea rata derbiul cu Real Madrid din Cupa Spaniei

Argentinianul Lionel Messi, starul echipei FC Barcelona, nu a participat luni la antrenamentul colectiv al catalanilor, cu doua zile inainte de intalnirea cu marea rivala Real Madrid, din mansa intai a semifinalelor Cupei Spaniei, scrie AFP.

Mihai Teja sub presiune dupa primul meci la FCSB

Adus in locul lui Nicolae Dica pentru a mentine FCSB in lupta pentru titlul din Liga 1 Betano, antrenorul Mihai Teja a debutat cu stangul in partida de la Calarasi.

Cainii s-au facut rai: Dinamo, stelara in primul meci din 2019! Cati jucatori au schimbat si ce le spune clasamentul

Formatia din Stefan cel Mare a incheiat 2018 in genunchi, invinsa cu 4-1 de Astra, si a inceput 2019 cu o alta fata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )