Libnet.ro
UNICEF

23:45

Inca o borna istorica atinsa de Lionel Messi

Online Sport Online Sport,
Inca o borna istorica atinsa de Lionel Messi

Atacantul argentinian Lionel Messi a reusit o dubla contra lui Liverpool, miercuri seara, in mansa tur a semifinalelor Ligii Campionilor. continuă pe Online Sport

Lionel Messi: Vom avea meci greu in retur

In pofida victoriei cu 3-0 din prima mansa a semifinalei Ligii Campionilor cu Liverpool, atacantul argentinian Lionel Messi spune ca soarta calificarii inca nu e decisa.

Lionel Messi a ajuns la golul cu numarul 600 pentru Barcelona in toate competitiile

Lionel Messi si atat. Decarul argentinian nu mai are nevoie de nicio prezentare. A reusit in sapte minute sa marcheze doua goluri, care o apropie pe Barcelona de finala Ligii Campionilor. Pe Camp Nou, gruparea blaugrana s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Liverpool, in mansa tur din semifinale, potrivit Mediafax.

Reactia lui Lionel Messi dupa victoria cu Liverpool: Stim ca nu este totul incheiat, pentru ca mergem pe un stadion cu traditie

Lionel Messi ramane cu picioarele pe pamant dupa victoria obtinuta pe Camp Nou in fata lui Liverpool, scor 3-0, in prima mansa a semifinalelor Champions League. Autor al unei duble, argentinianul s-a declarat usor nemultumit de faptul ca Dembele n-a reusit sa inscrie la ultima faza, cand a sutat in bratele lui Alisson, precizand ca returul va fi unul dificil. Stim ca nu este totul incheiat, pentru ca mergem pe un stadion cu traditie, a spus Messi.

VIDEO Arta executarii loviturilor libere - Lionel Messi, o bijuterie de gol impotriva lui Liverpool

Lionel Messi a reusit o dubla in meciul tur al semifinalei dintre Barcelona si Liverpool, golul al doilea al argentinianului fiind o adevarata opera de arta. Decarul catalanilor a avut o executie fabuloasa dintr-o lovitura libera de la aproximativ 25 de metri, direct in vinclul portii lui Alisson, fara nicio sansa pentru portarul brazilian.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )