Libnet.ro
UNICEF

10:15

Modric, cel mai bun jucator al lumii. Messi si Ronaldo, absenti de la Gala FIFA Best

Online Sport Online Sport,
Modric, cel mai bun jucator al lumii. Messi si Ronaldo, absenti de la Gala FIFA Best

Croatul Luka Modric a fost desemnat de FIFA drept cel mai bun fotbalist al anului 2018 intr-o gala de la care au absentat Lionel Messi si Cristiano Ronaldo. continuă pe Online Sport

The Best FIFA Football Awards: Luka Modric, cel mai bun jucator al anului

Croatul Luka Modric Real Madrid) a fost desemnat drept cel mai bun jucator al anului 2018, in gala The Best FIFA Football Awards desfasurata luni seara, la Londra. Pe lista de nominalizari s-au mai aflat Cristiano Ronaldo Juventus) si Mohamed Salah Liverpool). Intra in material pentru a vedea toti castigatorii premiilor decernate la gala The Best FIFA Football Awards.

Premiile FIFA The Best: Luka Modric, desemnat cel mai bun fotbalist al anului (VIDEO)

Mijlocasul croat Luka Modric a primit luni seara premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului, in cadrul Galei The Best, organizata la Londra de Federatia Internationala de Fotbal FIFA). Modric 33 ani).

Gala FIFA The Best: Luka Modrici a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist

Croatul Luka Modrici Real Madrid) a primit, luni seara, la gala FIFA The Best, de la Londra, premiul pentru cel mai bun fotbalist, detronandu-l pe Cristiano Ronaldo, castigatorul din 2016 si 2017.

OMV Petrom, liderul randamentelor de la BVB

Cu o crestere a cotatiei de 6,41%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 13 - 20 septembrie, titlurile OMV Petrom SNP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din perioada mentionata. Miercuri, 19 septembrie, pe site-ul e-nergia. ro, a aparut informatia conform careia in cadrul nou-infiintatei Comisii pentru energie, infrastructura energetica si resurse minerale, din Senat, au fost introduse doua amendamente la legea offshore.

A fost lovit de o masina, dar este cel mai bun lucru care i s-a intamplat. Ce surpriza a avut victima

Un adolescent a fost lovit de o masina dar a avut supriza sa descopere ca soferul este unul dintre actorii sai preferati, Ashton Kutcher. Leo Marenghi, un adolescent din California mergea pe.

HOROSCOP. Unde ar fi cel mai bine sa locuiesti, in functie de zodie

Astrologul Kelli Fox a vorbit despre cel mai bun loc pentru fiecare zodie. Berbec Potrivit lui Kelli Fox, Berbecii au nevoie de libertate si de tot mai multe experiente. Cele mai bune locuri pentru aceasta zodie.

UMILINTA pentru FCSB! A fost desemnat cel mai stupid GOL al anului

Golul marcat de Florinel Coman cu Hapoel Beer Sheva a fost desemnat de jurnalistii de la Marca cel mai stupid gol al anului. La o zi dupa ce au fost anuntati castigatorii premiilor FIFA The Best, a urmat.

Romania, cel mai mare producator de nuci din Europa. Cultivatorii vor sa se organizeze intr-o asociatie pentru a investi intr-un brand de tara

Agricultura are traditie in Romania si ar putea fi motorul acestei tari, daca s-ar dori cu adevarat. Fara prea mari ajutoare, tara noastra a ajuns cel mai mare producator de nunci din Europa. Circa.

VIDEO Cel mai cunoscut cartier se sufoca. Oamenii n-au loc nici de parcare, nici n metrou

Pipera, cel mai cunoscut cartier al Bucurestiului dupa ce acolo s-au instalat majoritatea corporatiilor, se sufoca in fiecare zi.

Investitiile noi din 2017 - la cel mai scazut nivel din ultimul deceniu

Investitiile noi realizate pe parcursul anului 2017 in tara noastra au fost de doar 8,1 miliarde de lei, de aproape zece ori mai putin fata de anul anterior, acestea reprezentand totodata si cel mai scazut nivel inregistrat in ultimul deceniu, noteaza Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania AAFBR), intr-un articol remis, ieri, Redactiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )