Libnet.ro
UNICEF

11:16

Bogdan Vintila, discurs halucinant dupa 0-4 cu Gaz Metan

Online Sport Online Sport,
Bogdan Vintila, discurs halucinant dupa 0-4 cu Gaz Metan

Antrenor la FCSB de doar doua zile, Bogdan Vintila a avut un discurs la finalul partidei pierdute cu Gaz Metan Medias care nu mai lasa loc de niciun comentariu. continuă pe Online Sport

Liga 1: Gaz Metan Medias vs FCSB 4-0 Echipa lui Vintila poate termina etapa pe ultimul loc, dupa a cincea infrangere consecutiva

Schimbarea antrenorului nu a adus socul scontat la FCSB. Formatia pregatita de Bogdan Arges Vintila a pierdut, duminica, cu scorul de 4-0, partida disputata in deplasare la Medias impotriva celor de la Gaz Metan. Daca Dinamo va invinge pe Hermannstadt, FCSB va termina etapa a saptea pe ultimul loc al clasamentului Ligii 1. De cealalta parte, echipa lui Edi Iordanescu a urcat pe pozitia a treia la egalitate cu Viitorul si Poli Iasi).

Gaz Metan FCSB. Debutul lui Bogdan Vintila la oaspeti

Duelul dintre Gaz Metan Medias si FCSB de duminica seara este unul dintre cele mai asteptate ale rundei a 7-a in Liga 1.

Bogdan Vintila, prima conferinta la FCSB: Multi vor rade si vor face misto

Bogdan Vintila, noul antrenor al FCSB, si-a intrat deja in paine si nu are timp de acomodare la echipa pe care a preluat-o din mers.

Bogdan Vintila, noul antrenor de la FCSB

Bogdan Vintila a fost prezentat, vineri, ca antrenor oficial al echipei FCSB, finantatorul Gigi Beca.

Bogdan Vintila, prezentat antrenor la FCSB - Patronul promite (!): El va face echipa si schimbarile

Bogdan Vintila a fost prezentat, vineri, ca antrenor oficial al echipei FCSB, finantatorul Gigi Becali subliniind ca acesta va face si echipa, dar si schimbarile.

Asa am trait Gaz Metan - FCSB

Cel mai asteptat meci al etapei s-a jucat duminica seara la Medias intre Gaz Metan si FCSB, echipa care a pierdut patru meciuri la rand in campionat si care vine cu un nou antrenor principal pe banca.

Gaz Metan - FCSB: Pintilii, interviu infiorator! Vom ajunge pe ultimul loc! Ne va bate orice echipa. Verdict teribil

Cel mai experiment jucator din lotul ros-albastrilor, singurul capabil sa mai zica lucrurilor pe nume, a aparut in fata jurnalistilor si a avut un discurs dureros.

S-a risipit misterul. Bogdan Vintila, noul antrenor al FCSB!

Gigi Becali a anuntat, joi seara, dupa meciul cu Vitoria Guimaraes din Europa League, ca Bogdan Arges Vintila va fi noul antrenor principal al FCSB.

Bogdan Vintila: Am venit sa muncesc pentru un crestin

Tehnicianul Bogdan Arges Vintila a declarat in conferinta de presa in cadrul caruia a fost prezentat.

Linguseala pe fata: Cum a raspuns Bogdan Vintila cand a fost intrebat de ce a acceptat sa lucreze cu Becali

La FCSB sunt adusi, pe rand, oameni fara CV, fara angajament si, din pacate, fara coloana vertebrala. Acum, i-a venit randul lui Bogdan Arges Vintila sa fie presul patronului, macar pentru o perioada.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )