Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

Liga 1: Gaz Metan Medias - Universitatea Craiova 2-3 Echipa lui Piturca a urcat pe locul doi

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: Gaz Metan Medias - Universitatea Craiova 2-3 Echipa lui Piturca a urcat pe locul doi

Universitatea Craiova a invins-o, vineri, pe Gaz Metan, la Medias, scor 3-2, in etapa a 10-a din Liga 1. Acesta este primul succes al oltenilor de la venirea lui Victor Piturca pe banca tehnica. Gratie acestei victorii, Craiova a acumulat 19 puncte si se afla provizoriu pe locul al doilea in clasament. continuă pe Hotnews

Pariati pe Gaz Metan - Craiova

Meciul Gaz Metan Medias - Universitatea Craiova promite spectacol prin prisma locurilor ocupate de cele doua formatii in clasament, dar mai ales dupa ce runda trecuta ambele au pierdut si acum au dorinta de revansa.

Asa am trait Gaz Metan - Universitatea Craiova

Etapa a 10-a din Liga 1 a debutat, vineri seara, cu meciul de la Medias dintre Gaz Metan si Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova obtine prima victorie din noua era Piturca

Echipa Universitatea Craiova a invins-o in deplasare pe Gaz Metan Medias, cu 3-2, vineri seara, intr-un meci din deschiderea etapei a 10-a in Liga 1.

Liga 1: FCSB vs CFR Cluj, derbiul etapei a zecea (Programul complet al meciurilor)

Etapa a zecea din Liga 1 debuteaza vineri 20 septembrie), cu duelul dintre Gaz Metan Medias si Universitatea Craiova, de la ora 20:30. Derbiul rundei se va disputa duminica, de la ora 20:30, pe Arena Nationala, unde se intalnesc FCSB si CFR Cluj, vicecampioana si campioana Romaniei. Echipa lui Dan Petrescu este liderul clasamentului, avand 10 puncte avans fata de formatia bucuresteana.

Honved a dat in judecata Universitatea Craiova din cauza tratatului de la Trianon. Acuzatiile maghiarilor si ce decizie a luat UEFA

Dupa ce au fost eliminati din Europa League si pe fondul faptului ca isi doreau o victorie la masa verde, dupa meciul cu Universitatea Craiova, oficialii de la Honved Budapesta au facut apel catre UEFA, solicitand atat daune financiare, cat si castigarea partidei cu 3-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )