Libnet.ro
UNICEF

11:15

Decizie de ultima ora a familiei Schumacher. Ce a hotarat sotia lui, Corinna

B1 B1,
Decizie de ultima ora a familiei Schumacher. Ce a hotarat sotia lui, Corinna

Michel Schumacher este in continuare in stare grava, dupa accidentul de schi din decembrie 2013. Foarte multi bani castigati la Formula 1 s-au dus pe tratamente. Ajunsa la fundul sacului, sotia marelui. continuă pe B1

Decizie de ultima ora a familiei Schumacher. Ce a hotarat sotia lui, Corinna

Michel Schumacher este in continuare in stare grava, dupa accidentul de schi din decembrie 2013. Foarte multi bani castigati la Formula 1 s-au dus pe tratamente. Ajunsa la fundul sacului, sotia marelui.

Veste de ultima ora despre Schumacher! Ce decizie a luat familia fostului campion

Familia lui Michael Schumacher a luat o decizie mai putin asteptata. Un Enzo , detinut de fostul campion mondial de Formula 1, a fost scos la vanzare. E cea mai recenta veste venita dinspre familia lui.

Decizie de ultima ora a lui Patrick Borcea! Soc pentru fanii lui Dinamo!

Fiul cel mare al fostului finantator al FC Dinamo, Cristi Borcea, a luat o decizie care ii va pune in mare incurcatura pe toti fanii echipei de suflet a tatalui sau, in care acesta a investit o adevarata.

Ambasada Suediei, reactie de ULTIMA ORA in scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Sunt valabile si poti calatori cu ele in afara granitelor Suediei (VIDEO)

Ambasada Suediei, reactie de ultima ora in scandalul placutei de inmatriculare cu mesaj obscen. in exclusivitate pentru B1TV, un oficial al Ambasadei a declarat ca numerele de inmatriculare sunt legale, dar.

Klaus Iohannis, decizie de ULTIMA ORA: Presedintele ataca la CCR o lege extrem de importanta

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat luni Curtea Constitutionala cu privire la Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi, potrivit unui.

Veste de ultima ora de la ANAF

Declaratia Unica mai poate fi depusa pana marti, 31 iulie 2018, pe hartie sau in format electronic, a anuntat, Ministerul Finantelor Publice MFP). Marti, 31 iulie 2018 este ultima zi in care se poate.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )