Libnet.ro
UNICEF

08:45

Marii disparuti ai anului 2018 din sport. Numele legendare care ne-au parasit

Antena3 Antena3,
Marii disparuti ai anului 2018 din sport. Numele legendare care ne-au parasit

Americanul Jo Jo White, fost campion olimpic cu selectionata de baschet a SUA, si francezul Henri Michel, fostul capitan si selectioner al nationalei cocosului galic, sunt doua dintre marile nume ale sportului. continuă pe Antena3

Marii disparuti ai anului 2018. Artisti, muzicieni, sportivi, legende ale radioului si televiziunii, scriitori celebri

7 ianuarie. Se stinge din viata renumita cantareata franceza France Gall, in varsta de 70 de ani. 10 ianuarie -Edward Allan Clarke, chitarist ce a activat in Motorhead in perioada 1976.

VIDEO Isabelle Mihail, golul anului 2018 pentru o reprezentativa a Romniei

Fanii echipei nationale de fotbal a Romaniei au ales cel mai frumos gol din acest an, iar cel care isi trece in cont golul anului 2018 in tricoul nationalei este Isabelle Mihail.

Ele sunt mamicile celebre ale anului 2018

Puternice, frumoase, celebre si de cariera, ele sunt mamicile anului 2018. Adela Popescu, Adelina Pestritu si Ela Craciun sunt doar cateva din vedetele din Romania care au nascut in 2018. Afla mai multe detalii despre cum a decurs nasterea fiecareia.

Persoana anului 2018 pentru prestigioasa revista Time: gardienii adevarului. Jurnalisti ucisi, intemnitati, intimidati

Persoana anului 2018 pentru jurnalistii de la celebra revista Time sunt gardienii care si-au riscat inclusiv viata pentru a spune adevarul jurnalistul Jamal Khashoggi, ucis in ambasada Arabiei Saudite din Turcia, jurnalistii Wa Lone si Kyaw Soe Oo din Myanmar, intemnitati pentru un articol scris, fondatoarea unui site de stiri din Filipine - Maria Ressa si jurnalistii de la publicatia The Capital Gazette din Annapolis, SUA.

Omul anului 2018. Cum au ajuns doua mame sa stranga 10 milioane de euro pentru un spital VIDEO

Oana Gheorghiu 49 de ani) siCarmen Uscatu 44 de ani) au renuntat la joburile in marketing, respectiv transporturi si au fondat, in 2012, asociatia Daruieste viata. Pana acum, au convins peste 250. 000 de persoane fizice si 1. 500 de companii sa sprijine ridicarea intaiului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica de stat din Romania.

VIDEO Omul anului 2018. Cum au ajuns doua mame sa stranga 10 milioane de euro pentru un spital

Oana Gheorghiu 49 de ani) siCarmen Uscatu 44 de ani) au renuntat la joburile in marketing, respectiv transporturi si au fondat, in 2012, asociatia Daruieste viata. Pana acum, au convins peste 250. 000 de persoane fizice si 1. 500 de companii sa sprijine ridicarea intaiului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica de stat din Romania.

Cele mai bune 10 filme ale anului 2018, potrivit criticilor VIDEO

Anul 2018 a adus pe marile ecrane productii cinematografice de exceptie. Acum, la sfarsit de an, publicatia The Hollywood Reporter prezinta topul celor mai bune 10 filme din 2018, potrivit opiniilor unor critici de film.

Analiza macroeconomica a anului 2018

Anul ce va trece in cateva zile a purtat cu sine dezbateri largi legate de evolutia macroeconomica a Romaniei. De la date statistice interpretate incorect la propaganda privind evolutia anumitor parametri economici, anul 2018 a fost unul in care nu s-au manifestat dezechilibre majore, de natura sa arate o evolutie inconsistenta. Ca si anul trecut, anul curent va demonstra lipsa unor riscuri sistemice severe/ridicate.

CRONOLOGIE: Davide Astori, Denis Ten, Vichai Srivaddhanaprabha, Ilie Balaci decesele din sport care au marcat anul 2018

Capitanul Fiorentinei, Davide Astori, patinatorul Denis Ten, presedintele Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha lumea sportului a fost marcata in 2018 de decesele mai multor fosti si actuali campioni si oficiali. in Romania, Ilie Balaci, Nicolae Tilihoi, Nicolae Ivan, Jean Grama si Alexe Bardan au lasat sportul mai sarac in acest an.

Teribil! E socul anului! Ce s-a intamplat cu Smiley! Toate femeile sunt in delir!

Smiley e barbatul anului 2018 la Gala Unica! Artistul a reusit sa-i surclaseze pe Cove sau Vladimir Draghia, nume grele in showbiz, scrie Stirimondene. Pe langa Smiley, la aceasta categorie au mai fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )