Libnet.ro
UNICEF

10:00

Michel Platini, fostul presedinte al UEFA, a fost arestat. Ce acuzatii i se aduc

B1 B1,
Michel Platini, fostul presedinte al UEFA, a fost arestat. Ce acuzatii i se aduc

Michel Platini, fostul presedinte al UEFA a fost arestat, in localitatea franceza Nanterres,sub suspciunea de luare si dare de mita in ancheta care investigheaza conditiile acordarii statului Qatar. continuă pe B1

Michel Platini, arestat in Franta: de ce a ajuns fostul presedinte UEFA pe mana politistilor

Michel Platini a fost arestat in Franta, anunta presa internationala. Fostul presedinte UEFA a fost ridicat de politisti din Nanterres, o suburbie a Parisului si se afla in custodia politistilor. Michel Platini, in varsta de 63 de ani, fosta legenda a fotbalului francez si fost presedinte al UEFA, a fost arestat in Nanterres, o suburbie .

Michel Platini, retinut - Este acuzat de luare de mita in legatura cu gazduirea CM 2022 de catre Qatar

Michel Platini, fostul presedinte al UEFA, a fost retinut marti dimineata, el fiind acuzat de coruptie in ceea ce priveste acordarea organizarii Campionatului Mondial de Fotbal din 2022 de catre statul Qatar, informeaza Sky News.

Breaking News. Michel Platini a fost arestat

Michel Platini, fostul presedinte al UEFA, a fost arestat marti dimineata, in ancheta privind acord.

Michel Platini a fost arestat, in scandalul de coruptie privind Cupa Mondiala din 2022 din Qatar

Michel Platini, fostul presedinte al UEFA, a fost retinut in cadrul investigatiei care vizeaza atribuirea organizarii Cupei Mondiale din 2022 Qatarului. Platini a fost retinut marti dimineata si dus la.

MEDIAPART: Michel Platini, retinut pentru coruptie

Fostul presedinte al UEFA Michel Platini a fost retinut, astazi, dimineata, fiind acuzat de coruptie in acordarea organizarii Cupei Mondiale din 2022 statului Qatar, informeaza mediapart. fr.

Apropiata a fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy, arestata impreuna cu Michel Platini

Alaturi de fostul presedinte al UEFA, Michel Platini, a fost retinuta si Sophie Dion, consilier sportiv al fostului presedinte Nicolas Sarkozy, relateaza ABC News. Amandoi au fost retinuti intr-un dosar de.

Alaturi de Michel Platini a fost retinut si un consilier al fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy

Sophie Dion, consilier al fostului presedinte Nicolas Sarkozy, a fost retinuta alaturi de fostul presedinte al UEFA Michel Platini, in dosarul de coruptie privind atribuirea organizarii Cupei Mondiale statului Qatar, informeaza Le Monde.

Michel Platini retinut intr-un dosar de coruptie

Fost mare international francez si presedinte al FIFA, Michel Platini a fost retinut marti dimineata de autoritatile din Hexagon intr-un dosar in care este acuzat de coruptie.

Fostul presedinte demis al Egiptului a murit la tribunal. A lesinat chiar in timpul audierii de catre judecatori

Fostul presedinte al Egiptului, Mohamed Morsi, a incetat din viata chiar in timpul audierii la tribunal. Acesta mai avea putin din ispasirea pedepsei cu inchisoarea, dar si-a dat duhul cand nimeni nu se astepta. Corpul sau a fost transportat la spital, dar nu a mai putut fi salvat. Fostul presedinte al Egiptului a murit chiar .

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi a murit in sala de tribunal

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi a murit, luni, in timpul unei sedinte de judecata Acesta ar fi lesinat la scurt timp dupa o sedinta de judecata, anunta presa internationala. Fostul lider al.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )