Libnet.ro
UNICEF

13:45

Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna 52 pe locul nti - Elina Svitolina, salt de trei pozitii n TOP 10

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna 52 pe locul nti - Elina Svitolina, salt de trei pozitii n TOP 10

Simona Halep a depasit-o pe Victoria Azarenka la numarul saptamanilor in care a stat pe locul intai in lume, jucatoarea noastra ajungand la 52 de saptamani pe cea mai inalta treapta a ierarhiei WTA. in TOP 100, Romania mai are alte cinci sportive: Mihaela Buzarnescu 24), Irina Begu 66), Ana Bogdan 71), Monica Niculescu 77) si Sorana Cirstea 85). continuă pe Hotnews

Chris Evert: Simona Halep merita felicitari. Are 1,68 metri, joaca n stilul ei si este numarul unu mondial

Aflata la Turneul Campioanelor de la Singapore, Chris Evert a vorbit despre mai multe subiecte pentru site-ul oficial al WTA, fosta campioana americana precizand ca Simona Halep merita felicitata ca a incheiat anul pe locul intai, in pofida faptului ca are doar 1,68 metri. De asemenea, Evert si-ar dori sa vada cat mai multe dueluri intre Halep si Sloane Stephens.

VIDEO Simona Halep, prima cstigatoare a trofeului Chris Evert pentru jucatoarele de pe primul loc mondial

Simona Halep a devenit prima castigatoare a trofeului Chris Evert, dedicat jucatoarelor de pe primul loc mondial, informeaza WTA. Chris Evert a fost primul lider mondial din istoria WTA, pozitie pe care a stat 260 de saptamani consecutive.

Chris Evert, despre Simona Halep: Merita felicitari. Ea face trei pasi pentru fiecare pas facut de Venus Williams

Fosta jucatoare Chris Evert a declarat ca Simona Halep merita felicitari pentru ca a devenit lider WTA desi inaltimea o dezavantajeaza si pentru felul in care lupta la fiecare meci.

Simona Halep a devenit prima jucatoare din lume care a primit trofeul Chris Evert

Simona Halep, liderul mondial, a devenit prima jucatoare din lume care primeste din partea Womens Tennis Association WTA) trofeul Chris Evert, numele fiind dat dupa primul lider mondial in competitia.

Simona Halep, prima cstigatoare a trofeului Chris Evert pentru jucatoarele de pe primul loc mondial

Simona Halep a devenit prima castigatoare a trofeului Chris Evert, dedicat jucatoarelor de pe primul loc mondial, informeaza WTA. Se actualizeaza.

FOTO Ce cadou scump a primit Simona Halep, in calitate de prima castigatoare a trofeului Chris Evert

Simona Halep a fost declarata cea mai buna jucatoare a lumii in 2018, fiind premiata pentru aceasta performanta la Singapore.

inca o performanta importanta pentru Simona Halep! Ce va realiza ea la sfarsitul acestui an

Simona Halep a ratat ultima parte a sezonului, din cauza herniei de disc de care sufera, dar performantele curg pentru ea chiar si in aceste conditii.

Simona Halep, la plimbare prin Cismigiu! Ipostaza INEDITA in care a fost surprinsa tenismena noastra (FOTO)

Simona Halep se afla intr-o biemeritata vacanta, dupa ce s-a intors de la Singapore, acolo unde nu a putut sa joace la Turneul Campioanelor din cauza accidentarii la spate. Sambata s-au aflat cele doua.

Marius Copil, dupa finala de la Basel:Sper sa se scrie mai mult de tenisul masculin. La feminin stam bine, Simona Halep a facut ceva fenomenal

Marius Copil a declarat, duminica, pentru News. ro, ca finala de la Basel a fost un vis implinit pentru el, subliniind ca isi dorea demult sa joace cu Roger Federer si nu in primele tururi, ci chiar in ultimul act. El spera ca fanii romani sa sustina de acum si jucatorii, nu doar pe sportivele romane din WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )