Libnet.ro
UNICEF

23:45

Debut cu stangul pentru Buzarnescu la WTA Elite Trophy

Online Sport Online Sport,
Debut cu stangul pentru Buzarnescu la WTA Elite Trophy

Mihaela Buzarnescu a intrat, miercuri, in competitia de dublu de la Zhuhai, loc unde in aceasta saptamana se desfasoara WTA Elite Trophy, competitia de consolare pentru jucatoarele care n-au prins un loc la Turneul Campioanelor. continuă pe Online Sport

WTA Elite Trophy: nfrngere pentru perechea Mihaela Buzarnescu / Alicja Rosolska n meciul de debut

Perechea Mihaela Buzarnescu / Alicja Rosolska a debutat cu o infrangere la WTA Elite Trophy de la Zhuhai competitie cunoscuta si drept Turneul Mic al Campioanelor), cele doua fiind depasite in doua seturi, scor 6-3, 6-2, de dublul Shuko Aoyama / Lidziya Marozava Japonia / Belarus).

WTA Elite Trophy: Cum arata cele patru grupe ale competitiei/ Mihaela Buzarnescu este prima rezerva

WTA Elite Trophy, turneul mic al campioanelor, incepe, marti, la Zhuhai, cu participarea a 12 jucatoare. Mihaela Buzarnescu, locul 24 WTA, este prima rezerva la simplu la aceasta competitie. Romanca va evolua la dublu, in echipa cu poloneza Alicja Rosolska.

WTA Elite Trophy: Victorie dificila la debut pentru Garbine Muguruza; Julia Goerges, nvinsa de Anett Kontaveit

Obisnuita cu prezentele la Singapore, Garbine Muguruza participa in aceasta perioada la WTA Elite Trophy de la Zhuhai, competitie cunoscuta si Turneul Mic al Campioanelor. Iberica a avut parte de un meci greu cu incomoda Shuai Zhang, victoria venind dupa doua ore si sapte minute 3-6, 6-3, 6-2). Campioana en-titre, Julia Goerges a fost invinsa de Anett Kontaveit.

WTA Elite Trophy: Daria Kasatkina (principala favorita), victorie dificila cu Qiang Wang - n setul decisiv au fost noua break-uri

Daria Kasatkina principala favorita a intrecerii) a avut parte de un meci greu cu Qiang Wang la debutul WTA Elite Trophy, competitie cunoscuta si drept Turnul Mic al Campioanelor. Rusoiaca a avut nevoie de o ora si 56 de minute pentru a castiga o partida cu multa risipa de resurse fizice, scor 6-1, 2-6, 7-5. Victorii au mai obtinut Arina Sabalenka favorita trei) si Elise Mertens favorita patru).

Mihaela Buzarnescu e prima rezerva la WTA Elite Trophy

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu 24 WTA) a fost nominalizata de WTA ca prima rezerva la turneul Elite Trophy de la Zhuhai, China.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )