Libnet.ro
UNICEF

12:01

VIDEO |Momentul accidentarii lui Buzarnescu: Victima a terenului de joc?

Online Sport Online Sport,
VIDEO |Momentul accidentarii lui Buzarnescu: Victima a terenului de joc?

Mihaela Buzarnescu a parasit Rogers Cup dupa o accidentare neasteptata. Iata momentul in care glezna ei a cedat si posibila cauza. continuă pe Online Sport

VIDEO Momentul accidentarii teribile suferite de Mihaela Buzarnescu. Romanca a tipat si a plans de durere

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu, locul 20 WTA, a abandonat, miercuri, in turul doi al turneului Rogers Cup, de la Montreal, dupa ce s-a accidentat in setul trei al meciului cu sportiva ucraineana Elina Svitolina, numarul 5 mondial. Romanca a tipat si a plans pe teren de durere.

Buzarnescu, victima unui arbitru inconstient: Ce s-a intamplat cu cateva minute inaintea accidentarii Mihaelei

Mihaela Buzarnescu 20 WTA) ar fi avut o sansa in plus sa iasa fara probleme de pe teren in confruntarea cu Elina Svitolina 5 WTA), daca arbitrul de scaun ar fi tinut cont de o problema reclamata de romanca.

VIDEO Momentul si timpul potrivit - Unele din cele mai spectaculoase imagini surprinse n fotbal

Fotbalul ofera uneori imagini spectaculoase, momentul si timpul potrivit fiind o caracteristica importanta pentru numerosii fotografi prezenti pe marginea terenului la un meci din sportul rege. Intra in material pentru a vedea o colectie a celor mai inspirate imagini surprinse in fotbal.

VIDEO Momentul producerii exploziei din Italia

O explozie puternica a avut loc marti la pranz in apropiere de Bologna in urma unei ciocniri intre o autocisterna care transporta gaz petrolier lichefiat si o camioneta. Momentul a fost surprins de un participant la trafic.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )