Libnet.ro
UNICEF

14:00

WTA Moscova: Mihaela Buzarnescu, eliminata n turul nti de Aliaksandra Sasnovich (3-6, 4-6) / Serviciul, veriga slaba

Hotnews Hotnews,
 WTA Moscova: Mihaela Buzarnescu, eliminata n turul nti de Aliaksandra Sasnovich (3-6, 4-6) / Serviciul, veriga slaba

De la revenirea pe teren, Mihaela Buzarnescu a disputat doar doua partide de simplu, in ambele fiind invinsa de aceeasi jucatoare, Aliaksandra Sasnovich. in turul intai de la Moscova, jucatoarea noastra a cedat in doua seturi 6-3, 6-4, dupa o ora si 25 de minute), serviciul fiind veriga slaba din jocul numarului 25 WTA. Per total, este insa o crestere in evolutia Mihaelei daca luam drept punct de reper infrangerea suferita acum doua saptamani tot in fata sportivei din Belarus. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

Kremlin Cup: Mihaela Buzarnescu, eliminata n turul nti de Aliaksandra Sasnovich (3-6, 4-6) / Serviciul, veriga slaba

De la revenirea pe teren, Mihaela Buzarnescu a disputat doar doua partide de simplu, in ambele fiind invinsa de aceeasi jucatoare, Aliaksandra Sasnovich. in turul intai de la Moscova, jucatoarea noastra a cedat in doua seturi 6-3, 6-4, dupa o ora si 25 de minute), serviciul fiind veriga slaba din jocul numarului 25 WTA. Per total, este insa o crestere in evolutia Mihaelei daca luam drept punct de reper infrangerea suferita acum doua saptamani tot in fata sportivei din Belarus.

WTA Moscova: Simona Halep va juca n turul doi cu Anastasia Pavlyuchenkova sau Ajla Tomljanovic

Liderul WTA Simona Halep va juca direct in trurul doi la turneul Kremlin Cup, de la Moscova, ea urmand sa o intalneasca pe castigatoarea confruntarii dintre rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, locul 35 WTA, si sportiva australiana Ajla Tomljanovic, numarul 46 mondial, conform tragerii la sorti care a avut loc duminica.

Mihaela Buzarnescu nu-si revine dupa teribila accidentare: Sportiva noastra a fost ELIMINATA chiar din primul tur la Moscova

Mihaela Buzarnescu a fost invinsa luni de belarusa Aleksandra Sasnovici in doua seturi, cu scorul de 6-3, 6-4, in turul I al turneului WTA de la Moscova. Miki 30 ani, 25 WTA) a pierdut dupa o ora si 24 d.

Mihaela Buzarnescu, out din primul tur de la Moscova

Mihaela Buzarnescu a parasit Kremlin Cup, turneu care are loc la Moscova, dupa numai un meci juca in capitala Rusiei.

WTA Moscova: Ana Bogdan, n turul doi al calificarilor

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, locul 98 mondial in clasamentul WTA, a acces in turul doi al calificarilor la turneul de la Moscova, cu premii de aproape un milion de dolari.

Cum pot romanii sa le ajute pe Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sa dea lovitura la sfarsitul anului 2018

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sunt cele mai bune jucatoare din Romania in acest moment, dar si printre cele mai apreciate pe plan mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )