Libnet.ro
UNICEF

16:15

Japonia si cauta din nou antrenor: Contractul lui Akira Nishino nu va mai fi prelungit

Hotnews Hotnews,
 Japonia si cauta din nou antrenor: Contractul lui Akira Nishino nu va mai fi prelungit

Japonia cauta un nou antrenor pentru a-l inlocui pe Akira Nishino, numit la carma nationalei de fotbal inainte de Campionatul Mondial din Rusia, unde i-a condus pe Samuraii albastri pana in faza optimilor de finala. Japonia a pierdut dramatic in fata Belgiei, scor 3-2, desi conducea cu 2-0 in minutul 68. continuă pe Hotnews

Ambasadorul Marii Britanii, UMILIT din nou: Aflat in vizita la Buzau, lui Paul Brummel i s-a pus in fata steagul Islandei (FOTO)

Ambasadorul in Romania al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Paul Brummell, a fost, din nou, umilit de autoritatile romane. Dupa ce la intrevederea pe care a avut-o, la Iasi, cu primarul.

Comisia Iordache se reuneste din nou astazi pentru a finaliza dezbaterile privind modificarea Codului penal. Proiectul se afla deja pe ordinea de zi de marti a Senatului, pentru vot

Comisia parlamentara speciala pentru modificarea legilor justitiei, condusa de deputatul Florin Iordache, se reuneste din nou pentru a vota modificarile aduse Codului Penal, cel mai asteptat fiind controversatul articol 297 privind infractiunea de abuz in serviciu. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca propunerea ministerului este sa existe un prag pentru infractiunea de abuz in serviciu a carui valoare sa fie echivalentul unui salariu minim brut pe economie, relateaza News. ro.

Legea offshore, din nou in impas

Deputatii nu au reusit sa ajunga, ieri, la o decizie pe legea privind derularea operatiunilor petroliere pe mare offshore). Pana vineri, deputatii din trei comisii vor trebui sa depuna noi amendamente, iar luni vor fi reluate dezbaterile intr-o sedinta comuna a comisiilor de industrii, de administratie si de buget finante, conform Hotnews. Proiectul de lege a fost discutat intr-o sedinta comuna a celor trei comisii.

Iresponsabilitatea clasei politice va fi, din nou, foarte scumpa pentru Romania

Caracterul iresponsabil al luptelor politice interne va deveni tot mai evident in perioada urmatoare, in conditiile in care ignorarea evolutiilor de pe pietele internationale, mai ales a celor de la nivelul economiilor emergente, va avea un efect deosebit de negativ asupra economiei noastre si a finantelor publice. Un articol recent din Financial Times arata ca investitorii au retras miliarde de dolari din fondurile de investitii cu expunere fata de obligatiunile si actiunile de pe pietele emergente. Datele preluate de la banca de investitii Jefferies indica retrageri de peste 14 miliarde de dolari doar din fondurile de obligatiuni in ultimele doua luni si jumatate, in timp ce fondurile cu portofolii de actiuni au inregistrat iesiri de aproape 9 miliarde de dolari in ultimele trei saptamani.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )