Libnet.ro
UNICEF

13:15

MACEL in Liga Natiunilor! Nationala ISLANDEI a fost umilita!E MECIUL ANULUI

B1 B1,
MACEL in Liga Natiunilor! Nationala ISLANDEI a fost umilita!E MECIUL ANULUI

Partida dintre Elvetia si Islanda s-a terminat 6-0 in Grupa a doua a Ligii A din Liga Natiunilor. Scorul a fost deschis de Zuber, in minutul 13, dar scorul primei reprize a fost stabilit de Zakaria, in minutul 2. continuă pe B1

VIDEO De la Razgrad la Praga, de la Craiova la Bucuresti! Tricolorii cer sprijinul fanilor inaintea debutului in Liga Natiunilor

Nationala de fotbal a Romaniei va debuta vineri in Liga Natiunilor, urmand sa joace pe tern propriu contra nationalei Muntenegrului.

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste, la 7 septembrie, de la ora 21,45, la Ploiesti, selectionata Muntenegrului, in .

Echipa probabila a Romaniei la debutul in Liga Natiunilor

Romania intalneste Muntenegru, vineri seara, in primul meci din Liga Natiunilor.

LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor (21:45)

Romania debutaeza, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida e live text in aceasta pagina de la ora 21:45.

LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania debuteaza, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida e live text in aceasta pagina de la ora 21:45.

Asa am trait Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania a debutat, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida a fostlive text in aceasta pagina de la ora 21:45.

Tricolorii debuteaza in Liga Natiunilor

Echipa nationala de fotbal debutea-za, astazi, in Liga Natiunilor, cea mai noua competitie organizata de catre UEFA. Adversarul tricolorilor este reprezentativa statului Muntenegru, o echipa macinata de unele probleme interne, jucatori accidentati, dar si fotbalisti care refuza sa se prezinte la echipa.

Sa vina banii! Cat incaseaza FRF din participarea Romaniei in Liga Natiunilor

Noua competitie Liga Natiunilor nu are doar o miza sportiva importanta, calificarea la EURO 2020, ci prezinta si un interes din punct de vedere financiar pentru participante.

Anglia - Spania, derby-ul zilei in Liga Natiunilor

Doua dintre echipele care au participat la Cupa Mondiala din acest an se infrunta in prima etapa din Liga Natiunilor, noua competitie organizata de UEFA.

Italia - Polonia, socul serii in Liga Natiunilor. Programul complet al meciurilor

A doua seara de Liga Natiunilor o aduce in prim plan pe Italia, fosta campioana mondiala si marea absenta de la Cupa Mondiala din acest an.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )