Libnet.ro
UNICEF

01:05

Thibaut Courtois, cel mai bun portar al CM: Am nchis televizorul n minutul 94 ca sa nu-i vad pe francezi cum sarbatoresc titlul mondial

Hotnews Hotnews,
 Thibaut Courtois, cel mai bun portar al CM: Am nchis televizorul n minutul 94 ca sa nu-i vad pe francezi cum sarbatoresc titlul mondial

Belgianul Thibaut Courtois a stins televizorul in minutul 90+4 al finalei Cupei Mondiale, pentru a nu urmari cum sarbatoresc francezii titlul mondial, informeaza lequipe. fr. Din acest motiv, el a ratat si anuntul ca a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final. continuă pe Hotnews

Croatul Luka Modric, desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale din Rusia

Capitanul echipei Croatiei, mijlocasul Luka Modric Real Madrid), a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, transmite EFE.

VIDEO Cum se pregateste americanul care a obtinut cel mai bun rezultat la Olimpiada Internationala de Matematica de la Cluj

Cel mai bun rezultat la Olimpiada Internationala de Matematica din Cluj 2018 a fost obtinut de echipa SUA, care a obtinut 5 medalii de aur si una de argint. Cel mai bun concurent din partea SUA, James Lin, care a obtinut medalie de aur si scor perfect, a vorbit cu Adevarul despre experienta sa.

PC-urile au avut cel mai bun trimestru din ultimii sase ani

Dupa un declin ce parea sa nu se mai termine, PC-urile au inregistrat un al doilea trimestru foarte bun, ceea ce se traduce prin cele mai bune rezultate din 2012 si pana in prezent, arata datele celor doua companii care masoara piata: IDC si Gartner. HP, Lenovo si Dell sunt companiile cu cele mai bune vanzari.

BRD - liderul rentabilitatilor din BET

Cu un salt de 3,5%, fata de moneda europeana, actiunile BRD - Groupe Societe Generale BRD) reprezinta cel mai rentabil emitent, pentru intervalul 4 - 11 iulie, din cadrul indicelui BET, ce cuprinde cele mai tranzactionate treisprezece actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cu exceptia celor cinci SIF-uri.

Radu Tudor, reactie dupa prabusirea avionului IAR-99 in judetul Bacau: Cel mai sanatos e sa nu ne pronuntam

Jurnalistul Radu Tudor a reactionat, dupa ce un avion IAR-99 Soim s-a prabusit in judetul Bacau. Cel mai sanatos este sa nu ne pronuntam, inainte ca echipa de ancheta sa afle mai multe. IAR-99 este.

Declin DRAMATIC in invatamantul romanesc! Romania cel mai slab rezultat din istorie la Olimpiada de Matematica (FOTO)

Orasul Cluj-Napoca a fost de curand gazda Olimpiadei Internationale de Matematica. Ca multe alte domenii, si invatamantul romanesc este in declin. Elevii romani au obtiunut cel mai slab rezultat din.

Declin DRAMATIC in invatamantul romanesc! Romania, cel mai slab rezultat din istorie la Olimpiada de Matematica (FOTO)

Orasul Cluj-Napoca a fost de curand gazda Olimpiadei Internationale de Matematica. Ca multe alte domenii, si invatamantul romanesc este in declin. Elevii romani au obtiunut cel mai slab rezultat din.

Cel mai ieftin telefon cu senzor de amprenta in ecran vine tot din China

Numeri pe degetele de la o mana terminalele care se pot mandri cu un cititor de amprente integrat in ecran, dar noul Leagoo S10 se va putea mandri in curand ca fiind cel mai ieftin dintre ele. Conform unor postari pe Twitter de catre Roland Quandt, un individ care a mai avut dreptate cu o [].

Tratamente naturiste pentru arsuri solare. Cel mai simplu mod prin care poti sa hidratezi pielea incinsa

Durerea si usturimea ce apar ca urmare a arsurilor solare se pot ameliora rapid. Cel mai simplu mod prin care poti sa racoresti si sa hidratezi pielea incinsa este sa folosesti apa rece. Aplic-o pe zonele.

Cristiano Ronaldo, al treilea cel mai bine platit fotbalist din lume

Cristiano Ronaldo a fost transferat de la Real Madrid la Juventus, semnand un contract cu campioana Italiei, valabil patru sezoane, pentru un salariu anual de 30 de milioane de euro net. As. com noteaza ca atacantul portughez nu a devenit cel mai bine platit fotbalist din lume, in ciuda intelegerii lucrative incheiate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )