Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO FAZA ZILEI: Camera VAR, complet goala in momentul in care arbitrul astepta verdictul colegilor sai

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FAZA ZILEI: Camera VAR, complet goala in momentul in care arbitrul astepta verdictul colegilor sai

Meciul dintre Valladolid si Real Madrid a oferit faza zilei in fotbalul european. Gazdele au deschis scorul in minutul 13. Centralul Jesus Gil a validat initial golul, insa a revenit asupra deciziei si a anulat reusita, dupa ce s-a consultat cu arbitrii din camera VAR. in acel moment, televiziunea spaniola a aratat un cadru cu camera VAR si, spre surprinderea tuturor, era complet goala. continuă pe Hotnews

Kourtney Kardashian, complet goala pe internet!

Kourtney Kardashian a facut record de like-uri pe Instagram dupa ce a postat pe reteaua de socializare o fotografie in care apare complet dezbracata, savurandu-si cafeaua in baie, cu laptopul in brate! .

VIDEO Golul zilei: Rogelio Funes Mori, pasele, calcaiul si reactia comentatorului

Golul zilei vine din Mexic, unde Rogelio Funes Mori si Leonel Vangioni s-au distrat cu apararea adversa, au combinat de doua ori, iar jucatorul care a trecut si pe la Benfica a finalizat cu un calcai executie denumita taquito in Mexic), la care Nahuel Guzman portarul lui Tigres) nu a putut interveni. Comentatorul a oferit o reactie autentica pentru fotbalul din America de Sud, pe masura frumusetii golului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )