Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Liga Natiunilor: Anglia si Elvetia s-au calificat n semifinale/ Croatia, vicecampioana mondiala, a retrogradat n Seria B (Rezultatele serii)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liga Natiunilor: Anglia si Elvetia s-au calificat n semifinale/ Croatia, vicecampioana mondiala, a retrogradat n Seria B (Rezultatele serii)

Reprezentativele Angliei si Elvetiei s-au calificat in semifinalele Ligii Natiunilor dupa ce au invins, duminica seara, selectionatele Croatiei 2-1), respectiv Belgiei 5-2). Englezii si-au luat, astfel, revansa in fata croatilor care i-au eliminat in semifinalele Cupei Mondiale. in cealalta partida, elvetienii au intors scorul dupa ce au fost condusi cu 0-2 inca din minutul 17. continuă pe Hotnews

Infrangere istorica pentru Belgia in Liga Natiunilor

Elvetia a depasit Belgia, cu un categoric 5-2, duminica seara, intr-o partida din Liga Natiunilor a carei miza directa era calificarea in semifinalele competitiei.

Mircea Lucescu va fi DEMIS dupa retrogradarea din Liga Natiunilor! Ce salariu IMENS incaseaza in Turcia si cum a fost UMILIT de jurnalisti la conferinta de presa (VIDEO)

Turcia a reusit o contraperformanta imensa in Liga Natiunilor, iar soarta antrenorului Mircea Lucescu pare pecetluita. Nationala Semilunei a retrogradat sambata din Divizia B a Ligii Natiunilor in al.

ROMANIA - LITUANIA LIGA NATIUNILOR LIVE STREAM. Surpriza uriasa in atacul echipei lui Contra ONLINE VIDEO PRO TV

Romaniajoaca, astazi, meciul cuLituania,penultimul dinLiga Natiunilorsi spera sa obtina o a doua victorie in Grupa 4 a Seriei C, care ar.

CALCULE Care e miza locului doi in Liga Natiunilor pentru Romania si de ce tricolorii nu trebuie sa piarda in Muntenegru

Romania a invins Lituania cu 3-0 in penultimul meci din Liga Natiunilor si a urcat pe locul doi in grupa a 4-a, din al treilea esalon valoric.

Romania, victorie convingatoare cu Lituania in Liga Natiunilor

In pofida absentei spectatorilor, nationala Romaniei a obtinut prima victorie pe teren propriu in actuala campanie din Liga Natiunilor, un 3-0 cu Lituania care ne urca pe pozitia secunda a clasamentului.

Liga Natiunilor: Romnia vs Lituania (21:45)

Cu sase puncte adunate in primele patru meciuri, sansele selectionatei Romaniei de a castiga grupa de Liga Natiunilor sunt foarte mici. Tricolorii sunt nevoiti sa castige ambele partide ramase impotriva Lituaniei si Muntenegrului) si sa spere la rezultate favorabile in celelalte partide Serbia vs Muntenegru si Serbia vs Lituania). Partida Romaniei cu Lituania va avea loc sambata, pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, de la ora 21:45 si va fi in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro. Meciul se va disputa fara spectatori, dupa ce ultrasii romani au aprins torte si au patruns pe teren la finalul meciului cu Serbia.

Rezultate din Liga Natiunilor. Olanda invinge campioana mondiala Franta

In cel mai tare meci al serii de vineri in Liga Natiunilor, Olanda a trecut de Franta, pe teren propriu, cu 2-0.

Liga Natiunilor: Croatia, victorie cu Spania (3-2), golul izbavitor a venit n prelungirile disputei

Selectionata Croatiei, vicecampioana mondiala, a invins formatia Spaniei cu scorul de 3-2, joi, la Zagreb, intr-un meci din Liga Natiunilor la fotbal, gratie unui gol marcat in minutele de prelungire.

Cinci goluri in meciul dintre Croatia si Spania, totul s-a decis la ultima faza. Rezultate din Liga Natiunilor

Reprezentativa Croatiei a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, selectionata Spaniei, intr-un meci din Liga Natiunilor, in care gazdele au marcat ultimul gol in minutul 90+3.

Liga Natiunilor: Portugalia va gazdui faza finala a competitiei

Prima editie a fazei finale a Ligii Natiunilor va avea loc, in iunie 2019, in Portugalia, informeaza uefa. com. Portughezii au obtinut dreptul de a organiza turneul dupa ce si-au asigurat, sambata, primul loc in grupa 3 a diviziei A a competitiei.

ştiri din Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )