Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mirel Radoi: Dupa aceasta poveste am invatat ca nu ni se va da nimic gratis

Hotnews Hotnews,
 Mirel Radoi: Dupa aceasta poveste am invatat ca nu ni se va da nimic gratis

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, joi, ca el si jucatorii sai au invatat dupa Euro-2019 ca nu vor primi gratis, ci trebuie sa munceasca pentru a obtine ceva. continuă pe Hotnews

Mirel Radoi, dupa meciul Romania-Germania: Nu ni se va da absolut nimic gratis, va trebuie sa castigam respectul celor din strainatate pentru a obtine ceva

SelectionataRomaniei a fost invinsa de Germania cu scorul de 4-2 1-2), joi seara, in semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia si San Marino, pe Stadionul Renato DallAra din.

Mirel Radoi: Am invatat ca nu ni se va da nimic gratis. Trebuie sa mergem sa ne castigam singuri respectul

Aceasta este concluzia pe care Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, a tras-o la finalul semifinalei cu Germania de la Campionatul European.

Mirel Radoi, mesaj filosofic dupa eliminarea Romaniei de la Euro U21:Nu ni se va da nimic gratis

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, joi, ca el si jucatorii sai au invatat dupa Euro-2019 ca nu vor primi nimic gratis, ci trebuie sa munceasca pentru a obtine ceva.

Mirel Radoi continua schimbul de replici cu Gigi Becali: Am dormit 9 ore in doua zile. Nu ma intereseaza daca se supara

Gigi Becali a declarat miercuri ca l-a sunat pe finul sau Mirel Radoi pentru a-l intreba referinte despre Alexandru Cicaldau, jucatorul Craiovei dorit de FCSB in aceasta vara, dar selectionerul nu-i raspunde patronului ros-albastrilor.

Imagini cu prietena lui Cristi Manea plina de sange au ajuns in presa din Anglia Mirel Radoi: A avut nevoie de doua copci

Bucuria jucatorilor nationalei Under 21 a Romaniei dupa calificarea in semifinale la Euro a fost umbrita de un incident care a avut loc in tribuna, in care au fost implicati fundasul Cristi Manea si prietena acestuia. The Sun a scris pe larg despre acest eveniment, facand publice imagini cu prietena fotbalistului plina de sange. Selectionerul Mirel Radoi a precizat, intr-o conferinta de presa, ca femeia a fost dusa la spital si a avut nevoie de doua copci.

Mirel Radoi: Performanta este putin umbrita de doi dintre suporteri, care au lovit-o pe sotia lui Cristi Manea

Antrenorul echipei nationale de tineret, Mirel Radoi, a vorbit pentru TVR imediat dupa terminarea meciului Romania - Franta, care a consfintit calificarea echipei noastre in semifinale.

Mirel Radoi: Istoria continua indiferent de adversar

Selectionerul Mirel Radoi este un antrenor fericit dupa calificarea cu nationala de tineret in semifinalele Campionatului European, cea mai mare performanta din istoria fotbalului romanesc la acest nivel.

Mirel Radoi: Va trebui sa inscriem maine seara. Trebuie sa aratam ca nu degeaba am ajuns pe locul doi la echipa cu cele mai multe goluri inscrise

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, miercuri seara, ca nationala de tineret a Romaniei trebuie neaparat sa inscrie in meciul cu Germania din semifinalele Campionatului European.

Mirel Radoi:Un prim obiectiv a fost atins, dar acum obiectivul s-a schimbat. Se poate mai mult!

Selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, Mirel Radoi, a declarat ca echipa sa nu se mai mulumeste doar cu obiectivul avut inainte de inceperea competisiei, calificarea la JO 2020.

Euforia n-a disparut din vestiarul tricolorilor. Mirel Radoi: Bine ca nu jucam in seara asta

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret, a marturisit miercuri seara intr-o conferinta de presa ca Romania n-ar fi fost pregatita sa intre pe teren contra Germaniei, daca meciul ar fi fost programat cu 24 de ore mai devreme din cauza euforiei inca existente.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )