Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mirel Radoi: Va trebui sa inscriem maine seara. Trebuie sa aratam ca nu degeaba am ajuns pe locul doi la echipa cu cele mai multe goluri inscrise

Hotnews Hotnews,
 Mirel Radoi: Va trebui sa inscriem maine seara. Trebuie sa aratam ca nu degeaba am ajuns pe locul doi la echipa cu cele mai multe goluri inscrise

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, miercuri seara, ca nationala de tineret a Romaniei trebuie neaparat sa inscrie in meciul cu Germania din semifinalele Campionatului European. continuă pe Hotnews

Euforia n-a disparut din vestiarul tricolorilor. Mirel Radoi: Bine ca nu jucam in seara asta

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret, a marturisit miercuri seara intr-o conferinta de presa ca Romania n-ar fi fost pregatita sa intre pe teren contra Germaniei, daca meciul ar fi fost programat cu 24 de ore mai devreme din cauza euforiei inca existente.

Mirel Radoi:Un prim obiectiv a fost atins, dar acum obiectivul s-a schimbat. Se poate mai mult!

Selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, Mirel Radoi, a declarat ca echipa sa nu se mai mulumeste doar cu obiectivul avut inainte de inceperea competisiei, calificarea la JO 2020.

Mirel Radoi continua schimbul de replici cu Gigi Becali: Am dormit 9 ore in doua zile. Nu ma intereseaza daca se supara

Gigi Becali a declarat miercuri ca l-a sunat pe finul sau Mirel Radoi pentru a-l intreba referinte despre Alexandru Cicaldau, jucatorul Craiovei dorit de FCSB in aceasta vara, dar selectionerul nu-i raspunde patronului ros-albastrilor.

Oferta de multe milioane pentru Mirel Radoi. Ce decizie a luat selectionerul nationalei de tineret a Romaniei

Parcusrul excelent inregistrat de nationala de tineret a Romaniei la CAmpionatul European de tineret i-a ridicat considerabil cota si lui Mirel Radoi.

Imagini cu prietena lui Cristi Manea plina de sange au ajuns in presa din Anglia Mirel Radoi: A avut nevoie de doua copci

Bucuria jucatorilor nationalei Under 21 a Romaniei dupa calificarea in semifinale la Euro a fost umbrita de un incident care a avut loc in tribuna, in care au fost implicati fundasul Cristi Manea si prietena acestuia. The Sun a scris pe larg despre acest eveniment, facand publice imagini cu prietena fotbalistului plina de sange. Selectionerul Mirel Radoi a precizat, intr-o conferinta de presa, ca femeia a fost dusa la spital si a avut nevoie de doua copci.

Mirel Radoi: Performanta este putin umbrita de doi dintre suporteri, care au lovit-o pe sotia lui Cristi Manea

Antrenorul echipei nationale de tineret, Mirel Radoi, a vorbit pentru TVR imediat dupa terminarea meciului Romania - Franta, care a consfintit calificarea echipei noastre in semifinale.

Mirel Radoi: Istoria continua indiferent de adversar

Selectionerul Mirel Radoi este un antrenor fericit dupa calificarea cu nationala de tineret in semifinalele Campionatului European, cea mai mare performanta din istoria fotbalului romanesc la acest nivel.

Mirel Radoi prefateaza duelul cu Franta printr-un mesaj taios spre Gigi Becali

Selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, Mirel Radoi, a vorbit intr-o conferinta de presa despre meciul cu Franta, decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European.

Mirel Radoi, inaintea meciului cu Franta: Daca ne gandim ca putem sa terminam la egalitate, se poate intampla un dezastru

Selectionerul nationalei de tineret, Mirel Radoi, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca ar fi pacat ca Romania sa pice in aceeasi capcana ca Polonia, echipa eliminata de la Campionatul European desi obtinuse sase puncte in primele doua etape ale grupelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )