Libnet.ro
UNICEF

17:30

FCSB s-a calificat cu emotii in play-off-ul Europa League

Antena3 Antena3,
FCSB s-a calificat cu emotii in play-off-ul Europa League

FCSB s-a calificat cu emotii in play-off-ul Europa League la fotbal, dupa ce a invins echipa ceha FK Mlada Boleslav cu scorul de 1-0 0-0), joi seara, pe Stadionul Mestsky din Mlada Boleslav, in mansa. continuă pe Antena3

FCSB s-a calificat in play-off-ul Europa League. Jucatorii lui Becali i-au invins pe cehii de la Mlada Boleslav, cu un gol in minutul 91

FCSB s-a calificat, joi seara, in play-off-ul Europa League, dupa ce s-a impus cu 1-0 in deplasarea de la Mlada Boleslav.

Asa am trait Mlada Boleslav - FCSB pentru un loc in playoff-ul Europa League

FCSB a fortat joi seara de la 20:00 calificarea in playoff-ul Europa League, acolo unde o asteapta Vitoria Guimaraes din Portugalia.

FCSB se califica in play-off-ul Europa League, dupa 1-0 cu Mlada Boleslav. Pantiru, erou in prelungiri. VIDEO

Mlada Boleslav FCSB se joaca joi, 15 august 2019, in mansa secunda a turului 3 preliminar Europa League, dupa ce meciul tur s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune PRO TV, de la ora 20:00, dar poate fi urmarita si online in format live text si .

Dan Petrescu se umple de bani. Cat primeste antrenorul CFR ului pentru calificarea in grupele Europa League si cum poate da o mega lovitura

CFR Cluj s-a calificat in grupele Europa League, dar poate ajunge chiar in grupele Ligii Campionilor, daca trece de Slavia Praga.

Universitatea Craiova a fost eliminata din Europa League

Universitatea Craiova a fost eliminata din Europa League la fotbal dupa ce a terminat la egalitate, 1-1 0-1), cu AEK Atena, joi seara, pe Stadionul Olimpic OACA Spyros Louis din Atena, in mansa secunda a turului al.

Europa League: FCSB s-a calificat in play-off

FCSB s-a calificat cu emotii in play-off-ul Europa League la fotbal, dupa ce a invins echipa ceha FK.

Vitoria Guimaraes, victorie la scor cu Ventspils. Ce sanse ar avea FCSB?

Echipa portugheza Vitoria Guimaraes s-a calificat in playoff-ul Europa League dupa 9-0 la general cu letonii de la Ventspils.

Europa League: Seara decisiva pentru echipele romanesti - Mlada Boleslav vs FCSB (20:00) si AEK Atena vs CSU Craiova (21:00)

Joi vor avea loc meciurile retur din turul al treilea preliminar al Europa League. Dupa 0-0 in tur, FCSB merge in Cehia, unde spera sa obtina calificarea pe terenul celor de la Mlada Boleslav. O misiune si mai grea are CSU Craiova, care va juca in deplasare cu AEK Atena. Grecii s-au impus pe Oblemenco cu 2-0. Ambele confruntari vor fi transmise LiveScore pe HotNews. ro.

Europa League: Vitoria Guimaraes, adversara FCSB din play-off, daca echipa din Romania trece de Mlada Boleslav

Vitoria Guimaraes Portugalia) a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 1-0), echipa Ventspils Letonia), in mansa secunda a turului al treilea preliminar al Europa League.

FCSB obtine calificarea in playoff-ul Europa League

Dupa cinci meciuri fara victorie, FCSB a aflat luminita de la capatul tunelului in returul cu Mlada Boleslav.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )