Libnet.ro
UNICEF

19:47

Gigi Becali viseaza cai verzi pe pereti. Ce propunere nastrusnica ii va face patronul FCSB lui Mircea Lucescu

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali viseaza cai verzi pe pereti. Ce propunere nastrusnica ii va face patronul FCSB lui Mircea Lucescu

Victoria din deplasare cu Mlada Boleslav, scor 1-0, sinonima cu calificarea echipei FCSB in play-off-ul Ligii Europa i-a dat apa la moara patronului Gigi Becali. continuă pe Adevărul

Cand are loc nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. Pe ce a dat patronul FCSB 20.000 de euro

Nunta cu fast a anului! Teodora, fiica lui Gigi Becali nici nu putea sa aiba parte de cel mai special eveniment al sau in alt mod. Pe ce data va avea loc casatoria si ce gest a facut deja Gigi Becali fata de cuplul care a inchiriat formatia dorita de el? Gigi Becali, din toamnasocru .

Gigi Becali, ironizat de presa din Cehia: Lumea sefului nebun de la FCSB

FCSB a facut deplasarea in Cehia pentru returul cu Mlada Boleslav, din turul 3 preliminar Europa League. Echipa antrenata de Vergil Andronache are 5 meciuri fara victorie, iar patronul Gigi Becali a fost ironizat de jurnalistii din Cehia, care au scris despre el ca este nebun, dupa deciziile controversate pe care le-a luat in ultimele .

Patronul FCSB trambiteaza schimbari majore in comportamentul sau. Cum spune ca va arata Noul Gigi Becali

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba spune un vechi proverb romanesc, iar Gigi Becali a lasat tot timpul impresia ca se ghideaza dupa el.

Gigi Becali i-a gasit inlocuitor lui MM Stoica

Ramas fara principalul sau colaborator, Gigi Becali s-a miscat repede si a numit un alt om de fotbal locul directorului sportiv Mihai Stoica.

Gigi Becali il vrea pe Mircea Lucescu la FCSB: Sa fie ca Ferguson!

Dupa calificarea in playoff-ul Europa League, Gigi Becali a facut anuntul la care nu indraznea nimeni sa se gandeasca dupa aparitia lui Mircea Lucescu alaturi de FCSB la meciul tur cu Mlada Boleslav.

Gigi Becali, reactie de bun simt: Ce a declarat despre Dan Petrescu dupa Celtic CFR

Daca Gheorghe Hagi a sarit la gatul lui Dan Petrescu, inaintea marelui meci de la Glasgow, dupa care a tacut din gura, cand clujenii au trecut de campioana Scotiei, in schimb, Gigi Becali a avut puterea de a veni cu o declaratie eleganta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )