Libnet.ro
UNICEF

22:01

Gigi Becali il vrea pe Mircea Lucescu la FCSB: Sa fie ca Ferguson!

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali il vrea pe Mircea Lucescu la FCSB: Sa fie ca Ferguson!

Dupa calificarea in playoff-ul Europa League, Gigi Becali a facut anuntul la care nu indraznea nimeni sa se gandeasca dupa aparitia lui Mircea Lucescu alaturi de FCSB la meciul tur cu Mlada Boleslav. continuă pe Online Sport

Gigi Becali ameninta ca renunta la FCSB. Sa-l credem?

Nu e prima oara cand Gigi Becali spune ca vrea sa renunte la FCSB, daca va fi nevoit sa aduca bani de acasa la echipa.

Cand are loc nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. Pe ce a dat patronul FCSB 20.000 de euro

Nunta cu fast a anului! Teodora, fiica lui Gigi Becali nici nu putea sa aiba parte de cel mai special eveniment al sau in alt mod. Pe ce data va avea loc casatoria si ce gest a facut deja Gigi Becali fata de cuplul care a inchiriat formatia dorita de el? Gigi Becali, din toamnasocru .

Gigi Becali a fost luat la rost de suporteri, dupa inca o umilinta suferita de FCSB: Are nevoie de pastile!

Gigi Becali a fost luat la rost de suporteri dupa esecul usturator suferit de FCSB pe teren propriu in fata celor de la FC Voluntari. Ilfovenii s-au impus cu scorul de 3-1, iar fanii echipei antrenate de Vergil Andronache au rabufnit pe retelele de socializare, unde l-au apostrofat pe patronul clubului. Gigi Becali, criticat dupa .

Mircea Lucescu a spus adevarul despre venirea ca antrenor la FCSB! Avea in mana foaia cu numele jucatorilor

Mircea Lucescu a starnit numeroase speculatii dupa ce a luat parte din tribune la meciul-tur dintre FCSB si Mlada Boleslav, scor 0-0. Dupa acest episod s-a spus inclusiv ca Mircea Lucescu a asistat la meciul.

Gigi Becali, ironizat de presa din Cehia: Lumea sefului nebun de la FCSB

FCSB a facut deplasarea in Cehia pentru returul cu Mlada Boleslav, din turul 3 preliminar Europa League. Echipa antrenata de Vergil Andronache are 5 meciuri fara victorie, iar patronul Gigi Becali a fost ironizat de jurnalistii din Cehia, care au scris despre el ca este nebun, dupa deciziile controversate pe care le-a luat in ultimele .

Mircea Lucescu a deslusit marele mister al intrarii sale in vestiarul FCSB: De ce a avut o foaie in mana si ce a spus acolo

S-au scris randuri intregi despre faptul ca Mircea Lucescu a batut drumul pana la Giurgiu pentru a asista la meciul-tur dintre FCSB si Mlada Boleslav, scor 0-0. Episodul n-a ascuns insa vreo intentie speciala a antrenorului.

Gigi Becali, reactie de bun simt: Ce a declarat despre Dan Petrescu dupa Celtic CFR

Daca Gheorghe Hagi a sarit la gatul lui Dan Petrescu, inaintea marelui meci de la Glasgow, dupa care a tacut din gura, cand clujenii au trecut de campioana Scotiei, in schimb, Gigi Becali a avut puterea de a veni cu o declaratie eleganta.

Gigi Becali, desfiintat in presa ceha: Povestea nesfarsita a domnului Becali, patronul nebun al FCSB

Mlada Boleslav si FCSB se vor intalni, diseara ora 20. 00, Pro TV), in mansa secunda a turului III preliminar al Ligii Europa. Meciul a fost prefatat de presa locala printr-un articol dedicat latifundiarului din Pipera.

Mlada - FCSB Andronache: Doar Gigi Becali va decide cine va fi antrenor Ce spune despre ramanerea sa pe banca

Antrenorul Vergil Andronache a declarat, joi, dupa ce echipa sa, FCSB, s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, ca jucatorii au fost motivati de importanta competitiei.

Gigi Becali, de neinteles: Declaratii care arata nivelul unui om care a distrus FCSB

In capul patronului de la FCSB pare a fi un haos total. Ceea ce se reflecta si in modul in care e condus clubul, care a ajuns la un punct de retrogradare!.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )