Libnet.ro
UNICEF

12:30

AVERTISMENT teribil pentru SIMONA HALEP! Cine ar putea sa ii incurce calculele la AUSTRALIAN OPEN

B1 B1,
AVERTISMENT teribil pentru SIMONA HALEP! Cine ar putea sa ii incurce calculele la AUSTRALIAN OPEN

Fostul lider mondial in tenisul feminin Juine Henin este de parere ca Serena Williams nu trebuie scoasa din calculele pentru castigarea trofeului de la Melbourne. Nu poti vorbi despre acest eveniment n. r. Aus. continuă pe B1

CTP avertisment teribil pentru Simona Halep: Ar trebui sa lucreze la asta!

Cristian Tudor Popescu a analizat prestatia Simonei Halep din primul meci disputat in 2020. Gazetarul a transmis si un avertisment in legatura cu jocul facut de Simona Halep. Simona are multe zone ale jocului.

Adversara dificila pentru Simona Halep in primul tur la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, Simona Halep va avea parte de un prim tur dificil la Melbourne.

Simona Halep , zdrobita de Aryna Sabalenka, in sferturi la Adelaide. Reactia furibunda a romancei

Simona Halep Aryna Sabalenka a pierdut fara drept de apel duelul din sferturile de finala ale turneului din Adelaide. Partida ucata joi, 16 ianuarie, de la ora 4:30 si transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, a fost una de cosmar pentru Simona Halep. UPDATE: Simona Halep a avut o reactie .

Simona Halep eliminata in sferturi la Adelaide. A pierdut 7 game-uri la rand! (video)

Aventura pentru Simona Halep la turneul de la Adelaide s-a incheiat in faza sferturilor de finala.

Victorie la debutul in 2020 pentru Simona Halep dupa un meci strans in care s-a plans de oboseala

Debut cu dreptul pentru Simona Halep in noul sezon! Romanca aflata pe locul 4 WTA a inceput turneul de la Adelaide cu o victorie, 6-4 7-5, impotriva australiencei Alja Tomljanovic 52 WTA).

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci de la Australian Open. Va fi extrem de greu

Simona Halep si-a aflat adversarele de pe partea ei de tablou la Australian Open, turneu programat in perioada 20 ianuarie 2 februarie. in primul tur, numarul 4 WTA va juca impotriva sportivei Jennifer Brady locul 49 WTA). Simona Halep si-a aflat adversarele de la Australian Open Dupa eliminarea rusinoasa din optimile turneului din Adelaide, .

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Adelaide. Este genul de jucatoare care ii poate pune probleme

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de finala ale turneului din Adelaide. Constanteanca va juca, joi, impotriva sportivei Aryna Sabalenka locul 12 WTA), care a trecut in optimi de Bernarda Pera locul 70 WTA) cu scorul de 7-6, 6-2. Partida este programata la ora 4:30, dar organizatorii pot modifica ora de start in functie .

VIDEO WTA Adelaide: Simona Halep, in sferturi (6-4, 7-5 cu Ajla Tomljanovic) Sfaturile lui Darren

Simona Halep a debutat cu dreptul in noul sezon, victoria fiind prima obtinuta fara set cedat in confruntarile cu Ajla Tomljanovic 6-4, 7-5). A fost nevoie de cate un on-court coaching in fiecare set pentru ca Simona sa faca pasul decisiv. Dupa un meci de o ora si 36 de minute, Halep a obtinut biletul care sa o duca in sferturile turneului Premier de la Adelaide.

Simona Halep a inceput antrenamentele in Melbourne, pentru Australian Open. Cand va juca primul meci

Simona Halep 3 WTA) a ajuns la Melbourne, acolo unde a inceput antrenamentele pentru Australian Open, turneu care se va desfasura intre 20 ianuarie si 2 februarie.

Simona Halep si motivul pentru care crede ca 2020 va fi un sezon cu noi performante

A debutat in noul sezon cu o victorie 6-4, 7-5 cu Ajla Tomljanovic) si spera sa mearga cat mai departe in turneul de la Adelaide. Simona Halep a vorbit cu presa despre anul 2020 si a spus care este motivul pentru care are toate motivele sa spere ca va obtine noi performante in circuitul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )