Libnet.ro
UNICEF

11:16

Corespondenta din Rusia - Valderrama nu i-a uitat pe Hagi si Popescu: Nici nu cred ca voi putea sa o fac vreodata

Adevărul Adevărul,
Corespondenta din Rusia - Valderrama nu i-a uitat pe Hagi si Popescu: Nici nu cred ca voi putea sa o fac vreodata

Carlos Valderrama este socotit cel mai bun jucator din istoria fotbalului columbian si unul dintre cei mai valorosi mijlocasi din istoria fotbalului mondial. continuă pe Adevărul

Corespondenta din Rusia - Cristiano Ronaldo e de doua ori peste Eusebio si ii arunca manusa lui Messi

Portugalia Spania 3-3 a fost cel mai spectaculos meci din primele doua zile ale Mondialului din Rusia, spectatorii prezenti pe stadionul din Sochi savurand sase goluri si destule alte ocazii.

Liderul opozitiei din Rusia a fost eliberat

Liderul opozitiei din Rusia, Alexei Navalnii, a fost eliberat dup a 30 de zile petrecute in arest pentru c a a organizat un protest ilegal. El a declarat ironic c a s-au imbun at a and 254;it condi and 254;iile in inchisorile din Rusia inaintea Cupei Mondiale la fotbal, scrie Independent. ie.

Tehnologia VAR, decisiva in prima victorie pentru Suedia la Mondialul din Rusia

Tehnologia VAR, consultarea reluarilor oficiale, introdusa in premierul la Campionatul Mondial din acest an din Rusia, s-a dovedit a fi decisiva in meciul dintre Suedia si Coreea de Sud de luni. Dupa ce.

CM 2018: Belgia si Anglia debuteaza luni la competitia din Rusia - Programul complet al meciurilor

Ziua a cincea de la Campionatul Mondial le aduce in scena pe reprezentativele Belgiei si Angliei. Ambele formatii intalnesc adversare facile si spera sa inceapa cu dreptul turneul final din Rusia. in primul meci al zilei de luni se vor infrunta Suedia si Coreea de Sud, de la ora 15:00.

SOC la Campionatul Mondial din Rusia: Argentina se impiedica de Islanda! Messi a ratat un penalty! Ironii Maxime pe Internet

In cel de-al doilea meci al zilei de la Campionatul Mondial din Rusia, Islanda a debutat cu o remiza la impotriva Argentinei, vicecampioanei mondiale. Islandezii au revenit dupa ce Aguero a deschis scorul, iar.

Motivul pentru care tribunele sunt goale la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. FIFA a deschis o ancheta

FIFA a deschis o ancheta la scurta vreme dupa ce Campionatul Mondial de fotbal din Rusia a inceput. Asta dupa ce meciul Uruguay - Egipt 1-0) s-a jucat pe un stadion aproape gol. Partida a avut loc pe.

Cristiano Ronaldo, dupa debutul la CM din Rusia: Ma simt foarte fericit. Am terminat la egalitate cu o selectionata favorita la cstigarea trofeului

Cristiano Ronaldo a avut un debut de vis la Campionatul Mondial din Rusia, starul lusitan semnand toate cele trei goluri ale Portugaliei in confruntarea cu Spania scor 3-3). Atacantul celor de la Real Madrid a devenit primul fotbalist din istorie care reuseste sa inscrie la nu mai putin de opt turnee majore la care participa. Ma simt foarte fericit. Este primul meu hat-trick la un Mondial. Am terminat la egalitate cu o selectionata favorita la castigarea trofeului, a spus Ronaldo.

CM 2018: Programul zilei de smbata - Franta si Argentina debuteaza la competitia din Rusia

Ziua de sambata va fi una plina de fotbal, patru meciuri urmand sa aiba loc in cadrul Campionatului Mondial din Rusia. Primele doua confruntari ale zilei va aduce in scena doua foste campioane mondiale. Franta in 1998) va debuta impotriva Australiei, in timp ce Argentina 1978, 1986) va infrunta reprezentativa Islandei, revelatia de la Euro 2016.

Portugalia - Spania 3-3, in primul soc al turneului final din Rusia. Ronaldo straluceste

Selectionatele Portugaliei si Spaniei, ultimele doua campioane europene, au terminat la egalitate, 3-3 2-1), in primul meci tare al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, vineri seara, pe Stadionul Fist din Soci, in.

SPANIA-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM la Cupa Mondiala 2018 din Rusia la TVR 1. Ronaldo straluceste

SPANIA-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM la Cupa Mondiala 2018 din Rusia Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, vedeta lui Real Madrid, a acceptat sa plateasca 18,8 milioane de euro fiscului spaniol, astfel ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )