Libnet.ro
UNICEF

21:32

Cori Gauff, nedumerita dupa victoria Simonei Halep: Ceva s-a intamplat cu mine!

Adevărul Adevărul,
Cori Gauff, nedumerita dupa victoria Simonei Halep: Ceva s-a intamplat cu mine!

Simona Halep a pus punct aventurii londoneze a americancei Cori Gauff, care la 15 ani este considerata noua stea a tenisului mondial. continuă pe Adevărul

CTP, reactie fabuloasa dupa victoria Simonei Halep cu Shuai Zhang. E propriul ei antrenor!

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep, dupa calificarea in semifinale la Wimbledon. Jurnalistul este de parere ca numarul 7 mondial a ajuns sa fie propriul ei antrenor, iar calitatea jocului prestat se ridica aproape de nivelul maxim pe care il poate arata Halep. CTP: Simona Halep este in acest moment propriul ei antrenor .

Cori Gauff nu se teme de intalnirea cu Simona Halep: O sa pregatesc meciul la fel cum fac cu orice alta partida

Noua senzatie a tenisului feminin, Cori Gauff, in varsta de 15 ani, a vorbit despre meciul cu Simona Halep din optimile de finala de la Wimbledon.

Cine e Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep la Wimbledon. La 15 ani face un milion de dolari din publicitate

Simona Halep va juca in optimi la Wimbledon contra americancei de 15 ani, Coro Gauff, care face senzatie pe iarba londoneza.

Cum a comentat presa internationala victoria Simonei cu Cori Gauff:Halep pare incredibil de periculoasa

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat in sferturile de finala, luni, dupa ce a invins, 6-3, 6-3, pe revelatia turneului, jucatoarea americana Cori Gauff 313 WTA), venita din calificari.

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

Concluziile Simonei Halep dupa victoria cu Azarenka: Cred ca a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Am jucat foarte bine

Simona Halep 7 WTA) a avut o evolutie excelenta in confruntarea cu Victoria Azarenka, cedand doar patru game-uri in fata fostului lider mondial scor 6-3, 6-1). Romanca a declarat, la conferinta de presa, ca a fost cel mai bun meci al sau din acest an. in plus, jucatoarea noastra a vorbit despre urmatoarea adversara, Cori Gauff 15 ani), despre accidentarea la glezna, dar si despre obiectivul sau in a doua saptamana de la Wimbledon.

VIDEO Cori Gauff, despre victoria epica in fata Polonei Hercog si ce spune despre meciul cu Halep: E ireal cum viata se schimba in cateva secunde

Cori Gauff este de departe revelatia actualei editii de la Wimbledon. La doar 15 ani, americanca a invins nume importante din circuit, iar acum se afla in fata meciului din optimi cu Simona Halep. Gauff a vorbit la conferinta de presa despre cele mai importante momente ale partidei cu Hercog, despre confruntarea cu Halep, dar si despre noutatile din viata sa dupa evolutiile de la Wimbledon. E ireal cum viata se schimba in cateva secunde, a declarat americanca.

Simona Halep, in sferturi la Wimbledon (6-3, 6-3 cu revelatia Cori Gauff)

Sustinuta de publicul britanic, Cori Gauff nu a avut armele necesare pentru a-i face fata Simonei Halep si pentru a continua povestea participarii la Wimbledon 15 ani, locul 314 WTA, venita din calificari). Jucatoarea noastra a avut o liniste interioara care a speriat-o pe adversara, a comis de doua ori mai putine erori nefortate decat americanca 14-28), a prestat un joc solid de pe baseline si s-a impus meritat dupa un meci de o ora si 14 minute, scor 6-3, 6-3. Pentru un loc in semifinale, Simona se va lupta cu Shuai Zhang China, 50 WTA).

Tatal lui Cori Gauff: Simona Halep este o jucatoare grozava, dar nu stii ce se poate intampla

Corey Gauff, tatal viitoarei adversare a Simonei Halep in optimile de la Wimbledon, Cori Gauff, spera ca fiica lui sa se ridice la nivelul unui meci cu un fost numar 1 WTA .

Serena Williams, impresionata de Cori Gauff: Face totul perfect! A surprins cand a fost rugata sa ii ofere sfaturi inaintea meciului cu Simona Halep

Cori Gauff, adversara Simonei Halep din optimile de finala de la Wimbldon a reusit sa o impresioneze si pe multipla castigatoare de Grand Slam-uri Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )