Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Tudor Popescu, reactie dupa calificarea Simonei Halep in sferturile turneului din Dubai: Vedea ca are ceea ce se cheama picioare de plumb

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, reactie dupa calificarea Simonei Halep in sferturile turneului din Dubai: Vedea ca are ceea ce se cheama picioare de plumb

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2. 000 dolari,. continuă pe Antena3

WTA Dubai: Belinda Bencic, adversara Simonei Halep din sferturi dupa ce a salvat sase mingi de meci

Belinda Bencic 45 WTA) va fi adversara Simonei Halep in sferturile turneului de la Dubai, dupa ce a salvat sase mingi de meci in setul decisiv si s-a impus cu scorul de 6-4, 2-6, 7-67) in fata Arynei Sabalenka 9 WTA). Tot in sferturi s-au calificat si Karolina Pliskova si Elina Svitolina, care au trecut de Alison Riske, respectiv Garbine Muguruza.

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi (Rezultatele zilei)

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 22 de minute.

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in sferturi la Dubai

Simona Haleps-a calificat in sferturile de finala de laDubai dupa cea invins-o in doua seturi, 6-3, 7-5, pe ucraineanca Lesia Tsurenko. Sunt foarte multumita, nu a fost deloc usor, am vrut.

CTP, semnal de alarma in privinta lui Halep: De ce crede ca Simona trebuie sa faca rapid o mutare importanta

Cristian Tudor Popescu a analizat turneul de la Dubai si a vorbit despre perspectivele Simonei Halep pe termen lung, dupa aceasta competitie.

Halep, remarcata pentru spiritul de lupta de presa internationala: Cum a fost relatata calificarea Simonei in sferturi

Prestigiosul LEquipe a subliniat un moment decisiv care a adus victoria lui Halep in confruntarea cu Lesia Tsurenko 23 WTA).

VIDEO Mesajul care a facut-o sa uite de orice suparare! Cine i-a ridicat moralul Simonei Halep dupa infrangerea de la Doha

Simona Halep a luptat eroic la Doha, dar a clacat in finala turneului, unde a fost invinsa de Elise Mertens, intr-un meci incheiat in trei seturi.

VIDEO Mesajul care a facut-o sa uite de orice suparare! Cine i-a ridicat moralul Simonei Halep dupa esecul de la Doha

Simona Halep a luptat eroic la Doha, dar a clacat in finala turneului, unde a fost invinsa de Elise Mertens, intr-un meci incheiat in trei seturi.

Van Cleemput, reactie dupa ce Halep a anuntat ca au incheiat colaborarea: Nu am armele necesare

Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput a declarat, duminica, dupa despartirea de jucatoarea romana de tenis Simona Halep, ca nu are armele pentru a ajuta fostul lider mondial, astfel ca de comun.

Digisport Rasturnare de situatie n cazul antrenorului Simonei Halep? Se pregateste o revenire spectaculoasa

Simona Halep s-a despartit de Van Cleemput si pare decisa sa mearga la urmatoarele turnee pe cont propriu. Chiar si asa, o noua colaborare cu Andrei Pavel nu este exclusa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )