Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum era sa rateze Simona Halep titlul de la Montreal. Dezvaluire naucitoare a liderului mondial WTA

Adevărul Adevărul,
Cum era sa rateze Simona Halep titlul de la Montreal. Dezvaluire naucitoare a liderului mondial WTA

Simona Halep a castigat Rogers Cup, al 18-lea trofeu din cariera ei profesionista, dar a avut un moment extrem de delicat la Montreal. continuă pe Adevărul

Continua sa scrie istorie: Simona Halep este in finala la Montreal dupa o victorie fulger

Simona Halep este in finala turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Ashleigh Barty, din Australia, locul 16 WTA, scor 6-4, 6-1.

Simona Halep, campioana la Montreal

Dupa un meci de peste doua ore, o confruntare dura cu o adversara Sloane Stephens apriga si care a incercat pana la ultima minge sa-si ia revansa pentru infrangerea de la Roland Garros, Simona Halep a demonstrat ca ramane numarul unu mondial nu doar in clasamentul WTA, impunandu-se cu 7-6 6), 4-6, 6-4.

Cum este umilita Simona Halep, la turneul de la Montreal

Simona Halep si-a aratat nemultumirea de modul in care o programeaza WTA la meciuri, fiind de parere ca are parte de ore nepotrivite de joc la fiecare turneu. Daca te uiti la program, cred ca sunt singura p.

Simona Halep, DEZVALUIRE de ULTIM MOMENT: Cine o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc

Simona Halep a vorbit despre adversara sa din finala de la Montreal, Sloane Stephens. Lidera clasamentului mondial a dezvaluit ca americanca o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc. Ambele.

Mesajul viral anti-PSD, scandat in timpul finalei de la Montral dintre Simona Halep si Sloane Stephens

Simona Halep, locul 1 WTA, joaca duminica seara finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, impotriva americancei Sloane Stephens, locul 3 WTA. in primul set, cand scorul era 1-1, un fan prezent in trubu.

Simona Halep a castigat Cupa Rogers, in turneul de la Montreal

Simona Halep isi mentine pozitia intai in clasamentul WTA dupa victoria inregistrata la Montreal in fata lui Sloane Stephen. in trecut, Halep a mai castigat cupa Rogers in 2016. Liderul 1 mondial in clasamentul WTA, Simona Halep, a plecat invingatoare de la Montreal dupa ce a invins-o duminica pe Sloane Stephens in trei seturi7-6 6), [].

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO. Meci infernal pentru Halep

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, o va infrunta pe americanca Sloane Stephens in finala turneului WTA de la.

Rogers Cup: Simona Halep vs Sloane Stephens (de la ora 20:30) / Reeditarea finalei de la Roland Garros n ultimul act de la Montreal

Dupa finala de la Roland Garros, Simona Halep va lupta cu americanca Sloane Stephens pentru un nou trofeu. Cele doua jucatoare se vor intalni in ultimul act al turneului Rogers Cup de la Montreal, unde Halep s-a mai impus si in anul 2016. Confruntarea se va disputa de la ora 20:30 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, dupa triumful de la Montreal: Nu am cstigat 20 de Grand Slam-uri pentru a-mi pierde motivatia. nca sunt motivata sa fiu mai buna

Simona Halep a cucerit la Rogers Cup al treilea sau titlu din acest sezon, iar motivatia sa este la cel mai inalt nivel. Liderul mondial a declarat, intr-un interviu pentru site-ul WTA, ca este in continuare motivata sa castige trofee, chiar daca si-a trecut in palmares un titlu de Grand Slam. Nu am castigat 20 de titluri de Grand Slam pentru a-mi pierde motivatia. Am castigat doar unul. inca sunt motivata sa fiu mai buna si sa castig in continuare, daca e posibil, a spus Halep.

VIDEO Lovitura de mare campioana! Cum a ridicat Simona Halep publicul in picioare in finala de la Montreal

Simona Halep a avut o evolutie entuziasmanta in finala turneului de la Montreal, acolo unde a trecut de Sloane Stephens.

ştiri din Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )