Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fabulos! Simona Halep in finala de la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Fabulos! Simona Halep in finala de la Wimbledon

Dupa 43 de ani de asteptare Romania are un nou reprezentant in finala de simplu de la Wimbledon. Ilie Nastase a jucat doua finale, in 1972 si 1976, iar acum este randul pentru Simona Halep sa lupte pentru trofeul pus in joc, unul dintre cele mai ravnite din tenisul mondial. continuă pe Online Sport

Cand joaca Simona Halep finala de la Wimbledon. S-a decis ora de start!

Simona Halep s-a calificat pentru prima data in cariera in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3. Finala turneului de la Londra se va disputa sambata, 13 iulie 2019. Simona Halep e in finala la Wimbledon Halep a devenit prima romanca ajunsa .

Simona Halep, prima reactie dupa ce s-a calificat pentru prima data in finala de la Wimbledon. Ce a simtit la sfarsitul meciului

Simona Halep a invins-o pe Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat in finala de la Wimbledon pentru prima data in cariera. Constanteanca a urcat 3 locuri in ierarhia WTA dupa victoria din semifinale. Simona a oferit prima reactie la scurt timp dupa victoria in fata Elinei Svitolina. Simona Halep e cu .

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Pentru prima data in cariera Simona Halep va juca in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Elina Svitolina in semifinalele turneului londonez.

Cati bani poate castiga Simona Halep la Wimbledon. Suma este fabuloasa, daca ajunge in finala

Simona Halep a avut un parcurs exceptional la Wimbledon, iar fiecare victorie obtinuta i-a adus in conturi bani frumosi. Pentru calificarea in sferturile de finala a primit un cec in valoare de 331. 000 de euro, dar daca va reusi sa ajunga in finala si va castiga trofeul suma va creste considerabil. Simona Halep continua aventura .

BREAKING NEWS. Simona Halep, in FINALA la Wimbledon

Simona Halep 27 de ani, locul 7 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a i.

VIDEO Simona Halep, in finala la Wimbledon (6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil

Hotarare, deplasare incredibila, unghiuri din cartea de geometrie, rautate, concentrare, 26 de lovituri castigatoare, impecabila din punct de vedere tactic. Simona Halep a dominat-o categoric pe Elina Svitolina si a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon 6-1, 6-3, dupa o ora si 12 minute). Este pentru a cincea oara in cariera in care Simona ajunge in ultimul act al unui Grand Slam de trei ori la Roland Garros si o data la Australian Open). Pentru marele trofeu de la All England Club, Halep se va lupta cu Serena Williams sambata, ora 16:00).

Simona Halep, in sferturi la Wimbledon (6-3, 6-3 cu revelatia Cori Gauff)

Sustinuta de publicul britanic, Cori Gauff nu a avut armele necesare pentru a-i face fata Simonei Halep si pentru a continua povestea participarii la Wimbledon 15 ani, locul 314 WTA, venita din calificari). Jucatoarea noastra a avut o liniste interioara care a speriat-o pe adversara, a comis de doua ori mai putine erori nefortate decat americanca 14-28), a prestat un joc solid de pe baseline si s-a impus meritat dupa un meci de o ora si 14 minute, scor 6-3, 6-3. Pentru un loc in semifinale, Simona se va lupta cu Shuai Zhang China, 50 WTA).

Simona Halep, in SEMIFINALE la Wimbledon dupa o victorie la pas in fata chinezoaicei Shuai Zhang: Joc cel mai bun tenis al meu pe iarba

UPDATE:Elina Svitolina va fi adversa Simonei Halep in semifinalele de la Wimbledon. Ucrainianca 8WTA) a invins-o in sferturi pe Karolina Muchova, scor 7-5 6-4. Simona Halep.

De ce la ora va juca Simona Halep semifinala de la Wimbledon cu Elina Svitolina

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat programul zilei de joi, cand vor avea loc si meciurile din semifinalele de pe tabloul feminin.

Ca o plimbare prin parc! Simona Halep o trimite acasa pe Cori Gauff

Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Wimbledon dupa o victorie fara a lasa loc de interpretare in fata americancei Cori Gauff 15 ani).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )