Libnet.ro
UNICEF

01:05

Formula 1: Lewis Hamilton (Mercedes) a castigat Marele Premiu al Ungariei

Hotnews Hotnews,
 Formula 1: Lewis Hamilton (Mercedes) a castigat Marele Premiu al Ungariei

Britanicul Lewis Hamilton Mercedes) a castigat, duminica, pe circuitul Hungaroring de langa Budapesta, Marele Premiu al Ungariei, a treia etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. Podiumul a fost completat de Max Verstappen Red Bull Racing) si de Valtteri Bottas Mercedes). continuă pe Hotnews

Formula 1: Lewis Hamilton, pole position in Marele Premiu al Ungariei

Britanicul Lewis Hamilton Mercedes) va porni de prima linie a grilei in Marele Premiu al Ungariei, a treia etapa a Campionatului Mondial de Formula 1.

MotoGP: Fabio Quartararo (Yamaha) a castigat Marele Premiu al Spaniei Marc Marquez a suferit o fractura de humerus

Francezul Fabio Quartararo Yamaha) a castigat Marele Premiu al Spaniei la motociclism viteza la clasa MotoGP, obtinand prima sa victorie la categoria regina, duminica, pe circuitul de la Jerez de la Frontera, informeaza presa internationala.

Cine transmite la TV Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei

A treia cursa a sezonului, Marele Premiu al Ungariei, a inceput vineri 17 iulie 2020, conform calendarului Campionatului Mondial de Formula 1. Circuitul se desfasoara la Hungaroring in Ungaria. Cine transmite la TV Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei Pe circuitul de la Hungaroring din Ungaria, pilotul britanic Lewis Hamilton, e la Mercedes, a .

Accident grav pentru Marc Marquez in Marele Premiu al Spaniei! Va fi operat de urgenta

UPDATE Conform ultimelor informatii din Spania, Marc Marquez si-a rupt mana si va fi operat de urgenta in cursul acestei zile. Ibericul va rata aproape sigur Marele Premiu al Andalusiei, care va avea loc saptamana viitoare. Va fi pentru prima data cand Marquez rateaza o cursa dupa ce in 2011 pierdea ultimele 2 etape .

Formula 1. Live Stream Online calificarile Marelui Premiu al Ungariei Etapa 3 VIDEO

Campionatul Mondial de Formula 1 a debutat pe data de 3 iulie, in Austria, unde a avut loc prima a etapa. A doua etapa a avut loc pe data de 10 iulie, tot in Austria. Acum, are loc Marele Premiu al Ungariei, care este cea de-a treia etapa Formula 1, in calendarului intocmit de FIA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )