Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTBAL vs. casnicie! A strans bani 4 ani sa mearga la Campionatul Mondial, dar nu l-a lasat nevasta! Acum e CELEBRU gratie solutiei gasite de prietenii sai (FOTO)

B1 B1,
FOTBAL vs. casnicie! A strans bani 4 ani sa mearga la Campionatul Mondial, dar nu l-a lasat nevasta! Acum e CELEBRU gratie solutiei gasite de prietenii sai (FOTO)

Patru mexicani au decis in 2014, in timpul Campionatului Mondial din Brazilia, ca vor merge si la cel din 2018, asa ca s-au apucat sa stranga bani, si-au cumparat o rulota pe care au vopsit-o in culorile. continuă pe B1

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Rusia - Arabia Saudita, meciul de deschidere al turneului final

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia. Editia a 21-a a Cupei Mondiale de fotbal va fi gazduita de Rusia cu incepere de joi si pana pe 15 iulie, pe 12 stadioane din 11 orase. Campionatul Mondial de Fotbal Rusia.

Robbie Williams, gestul controversat de la Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 a fost lansat oficial printr-o ceremonie grandioasa, organizata la Moscova, in cadrul careia a cantat Robbie Williams. Iata ce recital a sustinut si cat de controversat a fost.

Motivul pentru care tribunele sunt goale la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. FIFA a deschis o ancheta

FIFA a deschis o ancheta la scurta vreme dupa ce Campionatul Mondial de fotbal din Rusia a inceput. Asta dupa ce meciul Uruguay - Egipt 1-0) s-a jucat pe un stadion aproape gol. Partida a avut loc pe.

De ce sunt tribunele goale la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia

Nici bine nu a inceput Campionatul Mondial ca FIFA a si deschis o ancheta. Asta dupa ce meciul Uruguay - Egipt 1-0) s-a jucat pe un stadion aproape gol. Partida a avut loc pe Ekaterinburg Arena, cel mai estic.

eMAG reduceri. 3 televizoare cu imagini de cristal pentru Campionatul Mondial

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. in aceasta perioada in care tocmai incepe si Campionatul Mondial de Fotbal, magazinul online emag. ro vine cu numeroase oferte la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD.

SOC la Campionatul Mondial din Rusia: Argentina se impiedica de Islanda! Messi a ratat un penalty! Ironii Maxime pe Internet

In cel de-al doilea meci al zilei de la Campionatul Mondial din Rusia, Islanda a debutat cu o remiza la impotriva Argentinei, vicecampioanei mondiale. Islandezii au revenit dupa ce Aguero a deschis scorul, iar.

Reduceri eMAG televizoare. 10 modele perfecte pentru meciurile de la Campionatul Mondial

Vreti un televizor mai mare pentru meciurile de la Campionatul Mondial? Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

UBS a facut 10.000 de simulari pentru a afla castigatorul Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia si rezultatele indica o singura echipa favorita

La fiecare patru ani, multi oameni urmaresc cu entuziasm cele 32 de echipe de fotbal din intreaga lume care iau parte la Campionatul Mondial, probabil cel mai mare eveniment sportiv de pe intreaga planeta. De regula, Campionatul Mondial vine si cu.

SUA avertizeaza: Grupuri teroriste ar putea comite atentate la Campionatul Mondial de Fotbal

Departamentul de Stat al SUA avertizeaza, fara a oferi informatii specifice, ca grupuri teroriste ar putea comite atentate in cursul Campionatului Mondial de Fotbal, desfasurat in Rusia, noteaza Mediafax.

Campionatul Mondial de Fotbal: Statul Islamic ameninta Rusia cu un atac cum nu s-a mai vazut in istorie

Invinsa in Irak si puternic lovita in Siria, organizatia jihadista Statul Islamic il ameninta pe presedintele rus Vladimir Putin cu un atac in timpul Campionatului Mondial de Fotbal, gazduit de Rusia in perioada 14 iunie - 15 iulie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )