Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gheorghe Hagi, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a invins la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Gheorghe Hagi, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a invins la Wimbledon

Gica Hagi a avut o prima reactie, dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici! Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial!, a scris. continuă pe Antena3

Simona Halep, prima reactie dupa ce s-a calificat pentru prima data in finala de la Wimbledon. Ce a simtit la sfarsitul meciului

Simona Halep a invins-o pe Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat in finala de la Wimbledon pentru prima data in cariera. Constanteanca a urcat 3 locuri in ierarhia WTA dupa victoria din semifinale. Simona a oferit prima reactie la scurt timp dupa victoria in fata Elinei Svitolina. Simona Halep e cu .

Cristian Tudor Popescu, reactie uluitoare dupa victoria lui Halep la Wimbledon: M-a naucit. Simona confirma ca e o legenda vie a tenisului

Simona Halep a obtinut primul trofeu la un turneu de Grand Slam in 2019, dupa o victorie incredibila impotriva Serenei Williams, cu socrul de 6-2, 6-2. Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Pentru prima data in cariera Simona Halep va juca in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Elina Svitolina in semifinalele turneului londonez.

De la campion, pentru campioana. Mesajul emotionant al lui Gica Hagi pentru Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: Cuvintele sunt prea mici...

Gica Hagi, antrenorul si patronul clubului Viitorul Constanta, a publicat un mesaj emotionant pentru Simona Halep, dupa ce romanca a trimfat, sambata, la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici. Felicitari,.

DigiSport: Simona Halep, reactie de mare campioana, dupa ce a spulberat-o pe Serena Williams

Simona Halep a avut o reactie de mare campioana, dupa ce a batut-o fara drept de apel pe Serena Williams, in finala de la Wimbledon.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

VIDEO Simona Halep, in finala la Wimbledon (6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil

Hotarare, deplasare incredibila, unghiuri din cartea de geometrie, rautate, concentrare, 26 de lovituri castigatoare, impecabila din punct de vedere tactic. Simona Halep a dominat-o categoric pe Elina Svitolina si a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon 6-1, 6-3, dupa o ora si 12 minute). Este pentru a cincea oara in cariera in care Simona ajunge in ultimul act al unui Grand Slam de trei ori la Roland Garros si o data la Australian Open). Pentru marele trofeu de la All England Club, Halep se va lupta cu Serena Williams sambata, ora 16:00).

Cum o vede Gica Hagi pe Simona Halep in acest moment. Comparatia Regelui cu privirea la cariera lui de fotbalist

Simona Halep va juca azi in semifinale la Wimbledon, contra Elinei Svitolina, meci care o poate propulsa in ultimul act al competitiei londoneze.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon: inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani

Simona Halep a avut o prima reactie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon in fata Serenei Williams in doua seturi. inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani. Sunt.

Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: A fost cel mai bun meci din viata mea

Simona Halep a castigat sambata turneul de la Wimbledon dupa ce a invins-o in mod categoric pe Serena Williams, scor 6-2 6-2. Foarte fericita de victoria inregistrata la Wimbledon, Simona Halep a declarat.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )