Libnet.ro
UNICEF

23:46

Gluma facuta de Simona Halep, inainte de finala cu Serena Williams - VIDEO

Antena3 Antena3,
Gluma facuta de Simona Halep, inainte de finala cu Serena Williams - VIDEO

Simona Halep joaca maine finala de la Wimbledon impotriva Serenei Williams. Simona Halep a devenit prima sportiva din Romania care se califica in finala de la Wimbledon. Fostul lider mondial a trecut in. continuă pe Antena3

Simona Halep prefateaza finala cu Serena Williams: Respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum ma simt mai puternica mental in fata ei

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, joi, ca finala cu Serena Williams va fi o mare provocare, dar a invatat din confruntarile cu jucatoarea americana ca are o sansa si acum se simte mai puternica mental fata de cum era la meciurile precedente. Ea a mai afirmat ca faptul ca va juca in ultimul act este un vis devenit realitate pentru mama sa si a mentionat, glumind, ca se va arunca in Tamisa indiferent de rezultat. Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata eiSimona Halep, in finala la Wimbledon 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil .

Simona Halep, despre finala cu Serena Williams: Ma simt mai puternica mental sa o infrunt

Simona Halep a declarat ca se simte mai puternica mental pentru marea provocare de a juca sambata impotriva Serenei Williams in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, relateaza.

DigiSport: Veste mare primita de Simona Halep, inainte de semifinale. Dezvaluirea Barbarei Schett

Simona Halep pare a avea un avantaj enorm in perspectiva semifinalei cu Elina Svitolina. Ucraineanca a inceput turneul departe de forma fizica optima. Desi si-a revenit intre timp, o eventuala confruntare foarte fizica ar fi un mare castig pentru campioana noastra.

BREAKING NEWS. Simona Halep, in FINALA la Wimbledon

Simona Halep 27 de ani, locul 7 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a i.

Fabulos! Simona Halep in finala de la Wimbledon

Dupa 43 de ani de asteptare Romania are un nou reprezentant in finala de simplu de la Wimbledon. Ilie Nastase a jucat doua finale, in 1972 si 1976, iar acum este randul pentru Simona Halep sa lupte pentru trofeul pus in joc, unul dintre cele mai ravnite din tenisul mondial.

VIDEO Simona Halep, in finala la Wimbledon (6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil

Hotarare, deplasare incredibila, unghiuri din cartea de geometrie, rautate, concentrare, 26 de lovituri castigatoare, impecabila din punct de vedere tactic. Simona Halep a dominat-o categoric pe Elina Svitolina si a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon 6-1, 6-3, dupa o ora si 12 minute). Este pentru a cincea oara in cariera in care Simona ajunge in ultimul act al unui Grand Slam de trei ori la Roland Garros si o data la Australian Open). Pentru marele trofeu de la All England Club, Halep se va lupta cu Serena Williams sambata, ora 16:00).

Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon. Ce ar face daca ar fi antrenorul Simonei

Ilie Nastase, singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, este sigur ca Simona Halep va iesi victorioasa din lupta. Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon Ilie Nastase a declarat, joi, intr-un interviu pentru Digisport, ca Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca .

PREMIERA: Simona Halep, calificata in finala turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, astazi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Serena Williams, finala de la Wimbledon 2019. Surpriza pentru romani

Simona Halep Serena Williams este marea finala de la Wimbledon 2019. Meciul se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 16:00. Simona a urcat deja pe locul 4 in clasamentul WTA si se va mentine pe aceasta pozitie indiferent de rezultatul din partida cu Serena. Simona Halep Serena Williams, finala de la .

Cat costa biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep Serena Williams

Finala de la Wimbledon din acest an a starnit interesul fanilor tenisului, chiar daca pretul biletelor la meciul Simona Halep Serena Williams a fost destul de piperat. Organizatorii au anuntat ca toate tichetele puse in vanzare au fost epuizate. Printre spectatori se vor afla si Meghan Markle si Kate Middleton. S-au vandut toate biletele .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )