Libnet.ro
UNICEF

11:31

Ion Tiriac, dezvaluiri din echipa Simonei Halep: Primeste in continuare unele sfaturi de la Darren Cahill

Hotnews Hotnews,
 Ion Tiriac, dezvaluiri din echipa Simonei Halep: Primeste in continuare unele sfaturi de la Darren Cahill

Pana la drumul spre semifinalele de la Wimbledon, Simona Halep a invins-o, printre altele, pe marea speranta Cori Gauff. Desi s-a impus fara mari batai de cap, Simona a fost nemultumita la finalul disputei si s-a dus imediat sa exerseze serviciul. Dezvaluirea a fost facuta de Ion Tiriac, omul de afaceri mai precizand ca fostul lider mondial mai primeste unele sfaturi de la Darren Cahill, australianul fiind prezent la Londra in calitate de comentator tv. continuă pe Hotnews

inca o favorita a disparut din calea Simonei Halep. Pliskova, eliminata dupa un meci maraton cu 46 de game-uri.

Marti, in optimile de fnala ale turneului de la Wimbledon, am avut parte de o noua surpriza pe partea de tablou unde se afla si Simona Halep.

Mai bogat decat Ion Tiriac: cat de mare a fost averea lui Jean Mihail

Daca intrebi noua din zece romani sa-ti numeasca cel mai bogat roman din toate timpurile, multi se vor arunca sa afirme ca este vorba de Ion Tiriac. in realitate, cel care se poate lauda cu acest titlu a trati in perioada interbelica. Apropiatii ii spuneau Jean Mihail, dar numele sau adevarat a fost Ioan C.

Ion Tiriac, mesaj dur pentru guvernanti: As rupe masa aia in sedinta de Guvern!

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a declarat, intr-un interviu acordat Prosport. ro, ca bugetul pentru sport reprezinta rusinea Romaniei, in conditiile in care este infim in comparatie cu.

Ion Tiriac in razboi cu finul lui Klaus Iohannis: Il linistim noi, daca nu se linisteste

Ion Tiriac a fost ales presedinte al Federatiei Romane de Tenis, dar omul de afaceri nu duce lipsa de contestatari.

Ion Tiriac, noi declaratii despre Serena Williams:Babuta are 36 de ani sau 37, mai are si kilogramele pe care le are

Ion Tiriac a vorbit din nou despre Serena Williams, una dintre jucatoareel la adresa careia nu a avut cele mai frumoase aprecieri, de-a lungul timpului.

Ion Tiriac, impotriva noului format al Cupei Davis si Cupei Federatiei Presedintele FR Tenis cere transparenta din partea ITF

Presedintele FR Tenis, Ion Tiriac, s-a declarat, intr-o scrisoare deschisa adresata sefului ITF, David Haggerty, impotriva noului format al Cupei Davis si Cupei Federatiei, considerand ca nu este normal ca un trofeu mondial sa fie decernat in astfel de conditii.

Ion Tiriac se declara impotriva noului format al Cupei Davis

Presedintele FR Tenis, Ion Tiriac, s-a declarat, intr-o scrisoare deschisa adresata sefului ITF, Dav.

Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina. Toti s-au uitat lung spre scaunul lui

In aceasta zi de joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Rivala redutabila a romancei a avut rezultate incredibile in meciurile anterioare, dar este posibil ca Simona Halep sa aiba un avantaj. Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina Simona .

CTP, reactie fabuloasa dupa victoria Simonei Halep cu Shuai Zhang. E propriul ei antrenor!

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep, dupa calificarea in semifinale la Wimbledon. Jurnalistul este de parere ca numarul 7 mondial a ajuns sa fie propriul ei antrenor, iar calitatea jocului prestat se ridica aproape de nivelul maxim pe care il poate arata Halep. CTP: Simona Halep este in acest moment propriul ei antrenor .

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )