Libnet.ro
UNICEF

10:45

Pe ce loc ar putea ajunge Simona Halep dupa Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Pe ce loc ar putea ajunge Simona Halep dupa Wimbledon

Calificata pentru a doua oara in istorie in semifinalele Grand Slam-ului londonez de la Wimbledon, Simona Halep ar putea face un salt important in clasamentul mondial WTA. continuă pe Online Sport

Cati bani poate castiga Simona Halep la Wimbledon. Suma este fabuloasa, daca ajunge in finala

Simona Halep a avut un parcurs exceptional la Wimbledon, iar fiecare victorie obtinuta i-a adus in conturi bani frumosi. Pentru calificarea in sferturile de finala a primit un cec in valoare de 331. 000 de euro, dar daca va reusi sa ajunga in finala si va castiga trofeul suma va creste considerabil. Simona Halep continua aventura .

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele de la Wimbledon: Am energie, ma simt bine, proaspata, sanatoasa, cred ca joc cel mai bun sezon al meu pe iarba

Simona Halep a declarat, marti, ca se simte bine si are energie si considera ca face cel mai bun sezon al sau pe iarba, dupa ce a reusit calificarea in semifinale la Wimbledon.

De ce la ora va juca Simona Halep semifinala de la Wimbledon cu Elina Svitolina

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat programul zilei de joi, cand vor avea loc si meciurile din semifinalele de pe tabloul feminin.

VIDEO Simona Halep, in semifinale la Wimbledon (7-6(4), 6-1 cu Shuai Zhang) Victoria jocului inteligent

Condusa cu 4-1 si nevoita sa salveze patru mingi de break, Simona Halep a reusit sa isi dea un restart si sa schimbe partitura tactica: a variat, a avut adancime in executii, a plimbat-o pe Shuai Zhang dintr-o parte in alta, iar revenirea a fost completa. De la 1-4, Halep a castigat mansa cu 7-64), in timp ce al doilea set a fost o demonstratie de tenis 6-1). Simona ajunge, dupa o pauza de cinci ani, in semifinale la Wimbledon, faza a Grand Slam-ului unde va da peste Elina Svitolina 8).

Simona Halep, in sferturi la Wimbledon (6-3, 6-3 cu revelatia Cori Gauff)

Sustinuta de publicul britanic, Cori Gauff nu a avut armele necesare pentru a-i face fata Simonei Halep si pentru a continua povestea participarii la Wimbledon 15 ani, locul 314 WTA, venita din calificari). Jucatoarea noastra a avut o liniste interioara care a speriat-o pe adversara, a comis de doua ori mai putine erori nefortate decat americanca 14-28), a prestat un joc solid de pe baseline si s-a impus meritat dupa un meci de o ora si 14 minute, scor 6-3, 6-3. Pentru un loc in semifinale, Simona se va lupta cu Shuai Zhang China, 50 WTA).

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Prima reactie dupa ce si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 7-6, 6-1. Numarul 7 mondial va juca joi, 11 iulie 2019, impotriva ucrainencei Elina Svitolina locul 8 WTA). Dupa ce si-a aflat adversara, Simona a declarat ca se asteapta la un meci greu. Simona .

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Ce spune despre adversara din sferturi de la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep dupa victoria impotriva sportivei din SUA Cori Gauff. Jurnalistul a spus ca Simona a pus saua pe naravasa Cori, dar a avertizat-o pe Halep inaintea duelului din sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon. CTP, multumit de jocul prestat de Simona Halep Asa cum speram, a .

LIVE Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Totul despre confruntarea cu Elina Svitolina

Simona Halep evolueaza, joi, pentru a doua oara in cariera in semifinalele de la Wimbledon. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 15:00.

Simona Halep in semifinale la Wimbledon! Si-a egalat cea mai buna performanta a carierei

Dupa o revenire senzationala de acum marca inregistrata, Simona Halep a obtinut, marti, calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon.

Simona Halep, in SEMIFINALE la Wimbledon dupa o victorie la pas in fata chinezoaicei Shuai Zhang: Joc cel mai bun tenis al meu pe iarba

UPDATE:Elina Svitolina va fi adversa Simonei Halep in semifinalele de la Wimbledon. Ucrainianca 8WTA) a invins-o in sferturi pe Karolina Muchova, scor 7-5 6-4. Simona Halep.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )