Libnet.ro
UNICEF

11:00

Peter Sagan obtine prima victorie in Turul Frantei din acest an

Online Sport Online Sport,
Peter Sagan obtine prima victorie in Turul Frantei din acest an

Fostul campion mondial Peter Sagan de la BORA a castigat, miercuri, etapa a 5-a din Turul Frantei, o mansa de Saint-Die-des-Vosges si Colmar in lungime de 175. 5 kilometri. continuă pe Online Sport

Turul Frantei: Peter Sagan (BORA - hansgrohe) s-a impus in etapa a cincea Julian Alaphilippe ramane lider la general

Slovacul Peter Sagan BORA - hansgrohe) a castigat, miercuri, etapa a cincea a Turului Frantei, desfasurata pe traseul Saint-Die-des-Vosges - Colmar, pe o distanta de 175,5 kilometri. Acesta a trecut linia de sosire dupa 4h0233. Belgianul Wout van Aert Team Jumbo - Visma) a ocupat pozitia secunda, in timp ce italianul Matteo Trentin Mitchelton - Scott) s-a clasat pe locul al treilea. Julian Alaphilippe Deceunick - Quick Step) pastreaza tricoul galben lider al clasamentului general).

Sprinterii au facut legea in etapa a 4-a din Turul Frantei

Desfasurata intre Reims si Nancy pe o distanta de 213. 5 kilometri, etapa a 4-a din Turul Frantei a fost o afacere a sprinterilor.

Turul Frantei are un nou lider dupa etapa a 3-a

Mansa a treia din Turul Frantei, disputata marti intre Binche si Epernay pe un traseu de 215 km, a dus la schimbarea liderului la general.

Turul Frantei: Jumbo-Visma a castigat contratimpul pe echipe; Mike Teunissen ramane tricou galben

Formatia olandeza Jumbo-Visma a castigat duminica a doua etapa a Turului Frantei, un contratimp de 27,6 km la Bruxelles, devansand echipa Ineos cu 20 de secunde. Mike Teunissen Jumbo Visma), invingator la sprint in prima etapa, ramane posesorul tricoului galben.

Turul Frantei: Elia Viviani (Deceunick - Quick Step) a castigat etapa a patra Julian Alaphilippe pastreaza tricoul galben

Italianul Elia Viviani Deceunick - Quick Step) s-a impus, marti, la sprint, in etapa a patra a Turului Frantei, desfasurata pe traseul Reims-Nancy, pe o distanta de 213,5 kilometri. Acesta a trecut linia de sosire dupa 5h0920 si a fost urmat pe podium de norvegianul Alexander Kristoff UAE Team Emirates) si de australianul Caleb Ewan Lotto-Soudal). Julian Alaphilippe, coleg de echipa cu Viviani, ramane lider la general.

Turul Frantei: Julian Alaphilippe (Deceuuninck - Quick Step) a castigat etapa a treia si a preluat tricoul galben

Francezul Julian Alaphilippe Deceuninck - Quick Step) s-a impus luni in etapa a treia a Turului Frantei, desfasurata intre localitatile Binche Belgia) si Epernay Franta), pe o distanta de 215 kilometri. Acesta a trecut singur linia de sosire, dupa 4h4029, si a preluat tricoul galben. Australianul Michael Matthews Team Sunweb) si belgianul Jasper Stuyven Trek-Segafredo) au completat podiumul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )