Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a Simonei Halep dupa retragerea de la Turneul Campioanelor 2018

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Simonei Halep dupa retragerea de la Turneul Campioanelor 2018

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care va termina anul pe primul loc in clasamentul mondial, s-a retras de la Turneul Campioanelor de la Singapore, care va avea loc in perioada 21-28 octombrie, informeaza si. continuă pe Antena3

Prima reactie a Simonei Halep dupa retragerea de la Turneul Campioanelor. Ce e determinat-o sa ia aceasta decizie

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor, anuntand ca nu mai poate juca la Singapore, din motive medicale.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce s-a retras de la Moscova!

Simona Halep nu va mai juca la turneul de la Moscova, anuntand ca se retrage din cauza problemelor medicale pe care le are.

Anuntul WTA, dupa retragerea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor. Ce se intampla cu bonusul de 1 milion de dolari

Dupa ce saptamana trecutaSimona Halepa anuntat ca nu va juca laKremlin Cup, liderul WTA s-a retras azi si de la Turneul Campionelor. Jucatoarea noastra a primit insa si o veste buna. Nu va.

Cadou fantastic pentru Simona Halep dupa retragerea de la Singapore

Accidentata la spate de cateva saptamani, Simona Halep se poate consola cu premiul pe care il va primi din partea WTA la Singapore: jucatoarea noastra va fi rasplatita cu un Porsche pentru faptul ca a.

Prima reactie a DNA dupa ce OUG pe legile justitiei a aparut in Monitorul oficial: Zeci de procurori ar trebui sa plece din DNA (VIDEO)

DNA a avut prima reactie dupa modificarea legilor justitiei. Conducerea institutiei a trimis un punct de vedere CSM in care sustine ca aplicarea retroactiva a noilor conditii de vechime prevazute de Ordonanta.

Simona Halep s-a ales cu un BOLID dupa ce s-a retras de la Turneul Campioanelor. Cat costa si cum arata masina de lux (FOTO)

Desi s-a retras de la Turneul Campioanelor, Simona Halep se poate consola cu un super premiu care il va primi din partea WTA la Singapore. Romanca va primi un bolid pentru faptul ca a terminat anul pe primul.

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul I mondial, a anuntat, joi, ca nu va participa la Turneul Campioanelor, finala sezonului care va incepe duminica, informeaza WTA. Diagnosticata cu hernie de disc, Simona a declarat ca nu s-a antrenat in ultimele patru saptamani si ca nu este pregatita sa participe la turneul din Singapore.

M-am indragostit!Mesajul Simonei Halep inaintea de revenirea pe teren, la turneul de la Moscova

Simona Halep pare sa fi depasit, cel putin pentru moment, problemele acute cauzate de hernia de disc, care o supara.

Ilie Nastase dupa retragerea Simonei Halep de la Singapore: Inseamna ca e ceva grav

Simona Halep si-a anuntat, joi, retragerea de la Turneul Campioanelor gazduit de Singapore din cauza problemelor de sanatate pe care le-a acuzat in ultimele saptamani.

Noi detalii despre starea de sanatate a Simonei Halep! De ce are ea nevoie acum pentru a nu-si risca definitiv sanatatea

Simona Halep a revenit cu noi detalii, dupa ce in aceasta dimineata a anuntat ca nu va mai juca la Turneul Campioanelor de la Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3185 seconds )