Libnet.ro
UNICEF

19:15

Real Madrid, cea mai valoroasa marca din lumea fotbalului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Real Madrid, cea mai valoroasa marca din lumea fotbalului

Spania, Anglia, Germania si Franta sunt tarile cu cele mai valoroase marci din lumea fotbalului mondial. Marca Real Madrid, cu o valoare de 1,419 miliarde euro, domina in continuare clasamentul stabilit de firma de consultanta Brand Finance Football, noua campioana a Spaniei devansandu-le pe FC Barcelona si Manchester United. Real Madrid a incheiat sezonul 2017-2018 prin cucerirea celui de-al treilea sau trofeu consecutiv in Liga Campionilor, dar in campania urmatoare a castigat doar Mondialul cluburilor, iar absenta unui succes important, la care s-a adaugat criza provocata de noul coronavirus, au contribuit la scaderea marcii sale cu 13,8%. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai buna limonada din lume, din pepene rosu. Reteta este foarte simpla

Limonada este o bautura de vara racoritoare minunata, ce se poate realiza din diverse fructe. Pentru un plus de aroma, poti adauga, in functie de preferinta, ghimbir, menta, rozmarin, busuioc si multe alte plante aromatice. Reteta limonada din pepene rosu Ingrediente zeama de la 12 pepene mediu circa 1L) zeama de la 4-5 lamai circa .

Cea mai frumoasa nunta din istorie. Au trecut 39 de ani de la ceremonia Printesei Diana

Au trecut 39 de ani de la nunta Printesei Diana cu Printul Charles. Cum a descurs evenimentul care a intrat in istorie datorita ceremoniei spectaculoase? 39 de ani de la nunta Printesei Diana cu Printul Charles Printesa inimilor nu va fi uitata niciodata, o arata oamenii pentru care bunatatea ei va fi mereu un exemplu .

Ce facilitati are cea mai moderna scoala din Bucuresti. Cat a costat modernizarea

Recent, mai exact in data de 24 iulie, au fost deschise portile celei mai moderne scoli din Capitala, a carei elevi se vor bucura de pardoseala antibacteriana, igienizare fara atingere si usi tratate antifoc. Este vorba despre o unitate de invatamant din Sectorul 6, care, inainte de modernizare, era cat p-aci sa cada peste elevi.

Alerta meteo ANM. 30 iulie, cea mai calduroasa zi din 2020

Temperaturi de foc pe data de 30 iulie, anunta ANM! Aceasta ar putea fi cea mai calduroasa zi din an, iar meteorologii au emis chiar un cod galben de canicula! 21 de judete si Capitala se afla sub avertizare de vreme extrema, fiind anuntate nu mai putin de 39 de grade Celsius. Meteorologii spun ca .

Renault a anuntat cea mai mare pierdere din istorie

Producatorul francez de autoturisme Renault, proprietarul Dacia, a inregistrat in primul semestru din acest an cea mai mare pierdere din istoria companiei, de aproape 7,3 miliarde de euro, scrie Bloomberg.

Coronavirus in lume: Sase luni de cand OMS a declarat stare de urgenta, la nivel global, pentru cea mai grava criza din istoria sa

Joi se implinesc sase luni de cand Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemia de Covid-19 drept o urgenta privind sanatatea publica la nivel international, noteaza The Guardian. La acest moment, sunt 16. 616 de cazuri de imbolnaviri, la nivel global, din care 10. 870 sunt pacienti vindecati. in total 656. 621 si-au pierdut viata, potrivit worlodmeteres. info. --------------23:45 Franta: Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 30. 223 de morti 22:44 Suedia dezvaluie date promitatoare si crede ca va aduce rapid virusul sub control Ce spune epidemiologul sef despre Romania 18. 07 Presedintele Belarusului, Alexandr Lukasenko, sustine ca s-a vindecat de coronavirus.

Cum s-a schimbat viata in cel mai nordic oras din lume, locul unde acum cateva zile temperatura a atins un record de 21,7 grade

Longyearbyen are 2. 300 de locuitori si este considerat cel mai nordic oras din lume, fiind cea mai mare asezare din arhipelagul norvegian Svalbard. Este unul dintre locurile unde clima s-a schimbat cel mai mult in lume in ultimii 40 de ani, iar asta se vede in multe aspecte ale vietii de zi cu zi, fie ca este vorba de cladirile care se prabusesc in permafrost sau de numarul tot mai mare de avalanse. Amanunt interesant, in Svalbard sunt interzise pisicile, pentru a proteja fauna locala, si tot acolo ursii polari sunt atat de numerosi, incat oamenii nu au voie sa se aventureze in afara localitatilor decat daca sunt inarmati.

Atacant de la Real Madrid, diagnosticat cu Covid-19

Atacantul echipei Real Madrid, Mariano Diaz, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta, marti, cotidianul Marca.

UEFA e increzatoare cu privire la desfasurarea competitiilor europene, in ciuda cazurilor de la Real Madrid si Sevilla Schimbari majore pentru finalul de Champions League si Europa League

UEFA este increzatoare ca ultimele acte din Champions League si Europa League se vor desfasura fara probleme, in ciuda cazurilor de COVID-19 confirmate recent la echipele de fotbal spaniole Real Madrid.

Coronavirus la Real Madrid. Atacantul Mariano Diaz, diagnosticat cu Covid-19

Coronavirus la Real Madrid. Echipa antrenata de Zinedine Zidane a efectuat teste pentruCOVID-19 in vederea revenirii jucatorilor la antrenamente, dupa o scurta vacanta, iar unul dintre sportivi a iesit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )