Libnet.ro
UNICEF

07:46

Simona Halep s-a retras din Turneul Campioanelor

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a retras din Turneul Campioanelor

Simona Halep, numarul 1 mondial, a fost nevoita sa se retraga din finala WTA din Singapore din cauza unor probleme pe care le are cu spatele. Tenismena se confrunta cu aceasta problema inca din luna. continuă pe Antena3

Simona Halep se retrage din turneul de la Moscova din cauza durerilor de spate

Simona Halep nu scapa de durerile de spate cauzate de hernia de disc si nu va putea juca nici la Moscova. Numarul 1 mondial a anuntat marti ca nu vrea sa riste. Am incercat tot ceea ce pot pentru a fi gata, .

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul I mondial, a anuntat, joi, ca nu va participa la Turneul Campioanelor, finala sezonului care va incepe duminica, informeaza WTA. Diagnosticata cu hernie de disc, Simona a declarat ca nu s-a antrenat in ultimele patru saptamani si ca nu este pregatita sa participe la turneul din Singapore.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Moscova

Simona Halep s-a retras de la Kremlin Cup. Romanca a fost inlocuita de jucatoarea din Grecia, Valentini Grammatikoulou, informeaza Digi24. in urma cu doua saptamani, Halep a fost diagnosticata cu.

Simona Halep: Toata lumea din Romnia ma recunoaste pe strada, ma bucur, dar uneori vreau liniste

Nu a participat pana la urma la turneul de la Moscova, iar acum se afla deja la Singapore, acolo unde spera sa joace la Turneul Campioanelor. Simona Halep a stat de vorba cu jurnalistii de la Sport Express, iar ce a iesit puteti vedea in interiorul materialului. Toata lumea din Romania ma recunoaste pe strada, ma bucur, dar uneori vreau liniste, a precizat numarul unu mondial.

Simona Halep a ajuns la Singapore, pentru Turneul Campioanelor 2018

Simona Halep a ajuns la Singapore, pentru Turneul Campioanelor 2018. Liderul ierarhiei WTA pentru al doilea an la rand vrea sa joace, insa totul depinde de cum se prezinta problemele pe care le acuza la.

Halep sufera enorm: Simona va pierde un munte de bani, daca va absenta de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a facut deplasare la Singapore, insa prezenta ei pe teren la Turneul Campioanelor 21-29 octombrie) e sub semnul intrebarii.

Halep isi afla adversarele de la Turneul Campioanelor: Sloane Stephens s-a calificat, trei jucatoare se bat pe ultimele doua locuri

Americanca Sloane Stephens, adversara Simonei Halep din finala Roland Garros, este a sasea jucatoare care a obtinut calificarea la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, decizie finala: de ce renunta la turneul de la Moscova

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul de la Moscova si, cel mai probabil, nu va participa nici in turneul din Singapore. Anuntul retragerii Simonei Halep a fost facut public intai in presa din Rusia si apoi confirmat pe pagina online a turneului. Simona Halep se teme ca daca va participa la turneu [] .

Simona Halep s-a ales cu un BOLID dupa ce s-a retras de la Turneul Campioanelor. Cat costa si cum arata masina de lux (FOTO)

Desi s-a retras de la Turneul Campioanelor, Simona Halep se poate consola cu un super premiu care il va primi din partea WTA la Singapore. Romanca va primi un bolid pentru faptul ca a terminat anul pe primul.

Cutremur in Tenis: Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor! Anunt de ULTIMA ORA

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore. Decizia a fost anuntata joi, dupa ce liderul mondial s-a retras si de la Turneul din Moscova, anunta gsp. ro. Numarul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )