Libnet.ro
UNICEF

07:16

Ce spune site-ul WTA despre tabloul Simonei Halep de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 Ce spune site-ul WTA despre tabloul Simonei Halep de la Australian Open

Site-ul oficial al WTA a realizat o analiza dupa tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Australian Open primul Grand Slam al anului). in ceea ce o priveste pe Simona Halep, lucrurile par clare: fostul lider mondial nu a avut sansa la tragerea la sorti. continuă pe Hotnews

Totul despre debutul Simonei Halep in noul sezon

Simona Halep isi incepe aventura in 2020 la turneul de la Adelaide.

Decizie de ultima ora a Simonei Halep. Ce se intampla dupa eliminarea de la Adelaide

Simona Halep a suferit o ingrangere rusinoasa in sferturile de finala ale turneului din Adelaide, scor 4-6, 2-6 cu Aryna Sabalenka si a ratat calificarea in semifinale. Dupa meci, numarul 4 WTA a anuntat a pa participa la turneul de la Doha Qatar), programat in perioada 23-29 februarie. Dupa Australian Open, Simona Halep va participa .

Adversara Simonei Halep din sferturile de la Adelaide, drama de nedescris. Tatal meu abia a murit!

Bielorusa Aryna Sabalenka, adversara Simonei Halep din sferturile de la Adelaide, traieste o drama. Tatal sportivei a murit neasteptat. Adversara Simonei Halep din sferturile de la Adelaide, drama de nedescris Simona Halep, 28 de ani, loc 4 WTA, o va infrunta in sferturi la WTA Adelaide pe bielorusa Aryna Sabalenka, 21 de ani, loc WTA.

WTA Adelaide: Aryna Sabalenka, adversara Simonei Halep in sferturi

Aryna Sabalenka 12 WTA), cap de serie numarul 6, va fi adversara Simonei Halep 4 WTA) in sferturile turneului de la Adelaide. Jucatoarea din Belarus a invins-o pe americanca Bernarda Pera 70 WTA), venita din calificari, scor 7-64), 6-2, dupa o ora si 23 de minute de joc.

Ce spune Mircea Badea despre Abi Talent. Moderatorul Antena 3 i-a infuriat rau pe fanii dusmanului lui Alex Velea

Scandalul momentului dintre Abi Talent si Alex Velea a intrat in atentia tuturor, iar unul dintre persoanle care i-au spus vorbe grele regelui Romaniei este chiar Mircea Badea. Acesta nu a uitat nici aspectul ca Abi Talent s-a intalnit cu celebra Anamaria Prodan si l-a taxat dur. Ce spune Mircea Badea despre Abi Talent Mircea .

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi la Adelaide

Simona Halep ajunge in primele opt jucatoare la Adelaide, turneu WTA disputat inaintea Australian Open.

WTA Adelaide: Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Aryna Sabalenka

Simona Halep se afla in fata primului test important din 2020, jucatoarea noastra urmand sa o intalnesca in sferturile turneului Premier de la Adelaide pe Aryna Sabalenka 12 WTA, favorita numarul 6). Organizatorii australieni au anuntat programul zilei de joi.

Sunt OK! Reactia Simonei Halep dupa infrangerea din turneul de la Adelaide

Simona Halep a parasit turneul de la Adelaide in faza sferturilor de finala, insa ramane increzatoare in perspectiva Australian Open-ului, care debuteaza in noaptea de duminica spre luni.

CTP a tras un prim semnal de alarma in privinta Simonei Halep: Aici trebuie sa progreseze!

Simona Halep 4 WTA) a debutat cu o victorie muncita in noul sezon si, la fel ca toate rivalele ei, mai are nevoie de timp pentru a-si regla jocul inainte de primul Grand Slam al anului.

Cristian Tudor Popescu, reactie INCREDIBILA dupa victoria Simonei Halep la Adelaide. Care e adevaratul castig al meciului

Simona Halep a castigat, marti, primul sau meci de simplu din 2020, 6-4, 7-5 cu australianca Ajla Tomljanovic, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Adelaide Australia), dotat cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )