Libnet.ro
UNICEF

14:45

Tyson Fury: Sa ajuti la salvarea vietilor este un lucru mai important decat boxul

Hotnews Hotnews,
 Tyson Fury: Sa ajuti la salvarea vietilor este un lucru mai important decat boxul

Pugilistul britanic Tyson Fury, fost campion mondial al greilor, spune ca un lucru mai important decat boxul este sa poti ajuta la salvarea unor vieti. Acesta a vorbit deschis, in mai multe discutii pe care le-a avut cu publicul in diferite orase din Marea Britanie, despre lupta sa personala cu depresia sau cu consumul de substante care creeaza dependenta. continuă pe Hotnews

Digi24. CTP: Este cea mai mare victorie a Simonei de pana acum, mai mare decat victoria de la Roland Garros

Gazetarul si comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, ca Simona Halep a jucat alt tenis in semifinala de la Wimbledon, cand a invins-o pe Elina Svitolina si s-a calificat in finala. Este mai mare decat victoria de la Roland Garros 2018 pentru ca Wimbledonul este un turneu cu totul si cu totul special. Jucatorii, oamenii de tenis il considera turneul magic, turneul imperial, cel mai mare din lume, a explicat Cristian Tudor Popescu.

ILIE NASTASE, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Este cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc

Fostul juctator de tenis, Ilie Nastase, a declarat, astazi, la un post de televiziune, ca victoria obtinuta de Simona Halep in finala turneului de la Wimbledon reprezinta cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )