Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Germania - Mexic 0 - 1 / Surpriza la Moscova - Zidul mexican a rezistat n fata panzerelor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Germania - Mexic 0 - 1 / Surpriza la Moscova - Zidul mexican a rezistat n fata panzerelor

Germania, campioana mondiala en-titre, a inceput cu stangul lupta pentru al cincilea trofeu din palmares. Trupa lui Joachim Loew a fost invinsa de Mexic, scor 1 - 0, in primul meci din Grupa F a Campionatului Mondial din Rusia, dupa o evolutie de exceptie a nord-americanilor pe arena Luzhniki din Moscova. continuă pe Hotnews

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Germania - Mexic 0-1/ Surpriza la Moscova - Zidul mexican a rezistat n fata panzerelor

Germania, campioana mondiala en-titre, a inceput cu stangul lupta pentru al cincilea trofeu din palmares. Trupa lui Joachim Loew a fost invinsa de Mexic, scor 1-0, in primul meci din Grupa F a Campionatului Mondial din Rusia, dupa un meci de exceptie facut de nord-americani, pe arena Luzhniki din Moscova.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Germania - Mexic 0-1 / Surpriza la Moscova - Zidul mexican a rezistat n fata panzerelor

Germania, campioana mondiala en-titre, a inceput cu stangul lupta pentru al cincilea trofeu din palmares. Trupa lui Joachim Loew a fost invinsa de Mexic, scor 1-0, in primul meci din Grupa F a Campionatului Mondial din Rusia, dupa o evolutie de exceptie a nord-americanilor pe arena Luzhniki din Moscova.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Croatia - Nigeria 2-0/ Victoria experientei - Croatia, lider dupa prima etapa din grupa

Croatia a obtinut fara emotii cele trei puncte in primul meci din Grupa D a Campionatului Mondial din Rusia, impunandu-se in fata Nigeriei scor 2-0). Nationala antrenata de Zlatko Dalic a controlat jocul in cea mai mare parte a timpului, experienta si valoarea spunandu-si cuvantul. Croatia a profitat astfel de pasul gresit al Argentinei 1-1 cu Islanda) si s-a instalat in fotoliul de lider al grupei.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Croatia - Nigeria 2 - 0 / Victoria experientei - Croatia, lider dupa prima etapa din grupa

Croatia a obtinut fara emotii cele trei puncte in primul meci din Grupa D a Campionatului Mondial din Rusia, impunandu-se in fata Nigeriei scor 2 - 0). Nationala antrenata de Zlatko Dalic a controlat jocul in cea mai mare parte a timpului, experienta si valoarea spunandu-si cuvantul. Croatia a profitat astfel de pasul gresit al Argentinei 1 - 1 cu Islanda) si s-a instalat in fotoliul de lider al grupei.

LIVE TEXT Germania - Mexic (18:00)

De la ora 18:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul Germania - Mexic programat pe Lujniki din Moscova in Grupa F a Cupei Mondiale.

LIVE TEXT Germania - Mexic in Grupa F. Campioana mondiala in corzi!

De la ora 18:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul Germania - Mexic programat pe Lujniki din Moscova in Grupa F a Cupei Mondiale.

Asa am trait Germania - Mexic in Grupa F. Campioana mondiala in corzi!

De la ora 18:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul Germania - Mexic programat pe Lujniki din Moscova in Grupa F a Cupei Mondiale.

Nemtii continua sa piarda in Rusia: Germania - Mexic 0-1!

Prima bomba a explodat la Moscova in bratele campioanei mondiale. Este evident ca Germania nu poate castiga in Rusia, indiferent ce intreprinde. Fara motor, fara traseu si pe alocuri fara combustibil, tancul german a fost o simpla pinata, facuta zob de copii zvapaiati ai Mexicului.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Peru - Danemarca 0-1 / Ratari pe banda rulanta pentru Peru; Poulsen a stabilit nvingatoarea

Danemarca a invins Peru, scor 1-0, la capatul unui meci extrem de spectaculos, in care sud-americanii au ratat numeroase ocazii. Cueva a irosit un penalty in finalul primei reprize, iar unicul gol al partidei de la Saransk a fost semnat de Poulsen, in minutul 59.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Peru - Danemarca 0 - 1 / Ratari pe banda rulanta pentru Peru; Poulsen a stabilit nvingatoarea

Danemarca a invins Peru, scor 1 - 0, la capatul unui meci extrem de spectaculos, in care sud-americanii au ratat numeroase ocazii. Cueva a irosit un penalty in finalul primei reprize, iar unicul gol al partidei de la Saransk a fost semnat de Poulsen, in minutul 59.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )