Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Simona Halep va participa la turneul de la Praga Cand are loc competitia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep va participa la turneul de la Praga Cand are loc competitia

Simona Halep, numarul 2 mondial, a anuntat, miercuri, ca va participa la turneul pe zgura de la Praga. continuă pe Hotnews

Simona Halep, decizie surpriza. A ales acum si i-a uimit pe toti

In perioada urmatoare, Simona Halep va fi tot mai prezenta pe terenul de tenis. Romanca noastra a mai bifat un turneu in calendar si va fi prezenta si la Praga, in Cehia, acolo unde va participa la Prague Open. in ce perioada se va desfasura turneul la nivel international, aflati in paragrafele urmatoare. Simona Halep, .

Simona Halep revine in forta. Unde va juca numarul doi mondial

Circuitul WTA va fi reluat la inceputul lunii august dupa o intrerupere de aproape jumatate de an, iar Simona Halep va participa la doua turnee consecutive.

Simona Halep, schimbare majora de look. Cum a aparut cea mai buna sportiva a Romaniei

Simona Halep are un nou look, cu mai putin de doua saptamani ramase pana la revenirea in circuitul WTA. Tenismena romanca a publicat astazi pe pagina sa de Instagram, o imagine cu noua infatisare. Simona Halep, schimbare majora de look Simona Halep nu mai arata cum stiai. Sportiva si-a facut o schimbare de look pe .

Simona Halep, Gica Hagi si Ion Tiriac, mesaj de ultima ora pentru romani. O sa dureze cel putin 10 ani!

Unii dintre cei mai cunoscuti sportivi pe care i-a avut Romania au un mesaj de ultima ora de transmis poporului. Ce spun Simona Halep, Ion Tiriac si Gica Hagi? Halep, Tiriac si Hagi, mesaj de ultima ora pentru romani? Unii din cei mai mari campioni au ajuns sa fie in istoria si inimile romanilor foarte .

Surpriza uriasa pentru Simona Halep. Rivala romancei, reactie de neimaginat

Toti ne-am dori sa fim atletul perfect, matematicianul genial, dar nu se poate asta din pacate. Dar asta nu ne impiedica sa ne imaginam cum arata unul sau celalalt in functie de calitatile unor persoane existente. Surpriza uriasa pentru Simona Halep din partea adversarei sale Mai in gluma, mai in serios, Eugenie Bouchard a decis .

Super veste primita de Simona Halep! S-a marit familia campioanei de la Wimbledon

Simona Halep este in culmea fericirii. Le-a impartasit fanilor sai vestea cea mare cu o postare pe retelele de socializare. Campioana de la Wimbledon este din nou matusa! Pe 19 iulie s-a nascut al doilea copil al fratelui sau, Nicu. Un baietel care a primit numele Stere, acelasi cu al tatalui Simonei. Iar pentru micutul .

Clasamentul WTA se schimba. Cum poate profita Simona Halep

Vin schimbari semnificative in tenis, impuse si de pandemia de coronavirus. Presedintele WTA, Steve Simon, a anuntat cum va functiona noul clasament pe care forul mondial il va implementa incepand cu luna august. Se schimba clasamentul WTA WTA va renunta la clasamentul realizat pe baza rezultatelor din ultimele 52 de saptamani, imediat cum se reiau .

Cum arata jucatoarea de tenis perfecta in viziunea lui Eugenie Bouchard - Ce calitate ar lua de la Simona Halep

Ajunsa intre timp pe locul 332 WTA, Eugenie Bouchard a realizat pentru Tennis Channel International portretul jucatoarei perfecte. Printre sportivele selectionate se afla si Simona Halep.

ştiri din Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )