Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO WTA Adelaide: Calificare cu emotii pentru Ashleigh Barty in sferturi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Adelaide: Calificare cu emotii pentru Ashleigh Barty in sferturi

Ashleigh Barty a avut parte de un meci dificil cu Anastasia Pavlyuchenkova, liderul mondial avand nevoie de set decisiv si de un meci de doua ore si 10 minute petru a se impune. A fost 4-6, 6-3, 7-5 pentru australianca, iar Ash a facut pasul spre sferturile turneului de la Adelaide. continuă pe Hotnews

VIDEO Faza zilei: Ce se intampla atunci cand iti uiti telefonul, iar Ashleigh Barty raspunde in locul tau

Ashleigh Barty a oferit momente comice in timpul unei conferinte de presa. Liderul ierarhiei WTA a jucat cu mult umor rolul de secretara pentru un jurnalist care si-a uitat telefonul in centrul destinat gazetarilor.

WTA Adelaide: Angelique Kerber, Belinda Bencic si Sofia Kenin, in optimi Rezultatele zilei

Angelique Kerber 18 WTA) s-a calificat fara emotii in optimile turneului WTA de la Adelaide, dupa ce a invins-o cu 6-1, 6-3 pe chinezoaica Qiang Wang 28 WTA). Au mai obtinut victorii in primul tur Belinda Bencic, Sofia Kenin sau Ajla Tomljanovic, care o va infrunta in faza urmatoare pe Simona Halep.

WTA Adelaide: Petra Kvitova, de pe partea de tablou a Simonei Halep, s-a retras Wild card pentru Aryna Sabalenka

Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova, locul 7 WTA si cap de serie numarul 3, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Adelaide.

WTA Adelaide: Organizatorii au anuntat cand se va juca Simona Halep vs Ajla Tomljanovic

Organizatorii turneului de la Adelaide de categorie Premier) au anuntat programul zilei de marti, iar meciul dintre Simona Halep si Ajla Tomljanovic va fi penultimul de pe arena centrala. Confruntarea va fi LiveText pe HotNews. ro.

WTA Adelaide: Simona Halep isi afla luni adversara din turul al doilea: Ajla Tomjlanovic sau Yulia Putintseva

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, isi va afla, luni, adversara din turul al doilea al turneului de la Adelaide.

WTA Adelaide: Simona Halep face pereche cu Raluca Olaru in proba de dublu

Simona Halep va evolua si in proba de dublu din cadrul turneului de la Adelaide, de categorie Premier, alaturi de Raluca Olaru. Romancele vor da piept in primul tur cu echipa Kveta PeschkeDemi Schuurs CehiaOlanda), cap de serie numarul 2.

WTA Adelaide: Simona Halep vs Ajla Tomjlanovic sau o jucatoare venita din calificari, in turul doi

Simona Halep, locul 3 mondial, va evolua direct in turul doi la turneul de la Adelaide, cu premii de 848. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )