Libnet.ro
UNICEF

17:00

Wimbledon: Semifinala care iti taie rasuflarea - Roger Federer vs Rafael Nadal, clasicul tenisului mondial

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Semifinala care iti taie rasuflarea - Roger Federer vs Rafael Nadal, clasicul tenisului mondial

Doi dintre cei mai mari jucatori de tenis din lume, Roger Federer, locul 3 ATP, si Rafael Nadal, locul 2 ATP, se infrunta, vineri, in semfinalele turneului de la Wimbledon. Este prima intalnire intre cei doi pe iarba dupa finala epica din 2008, considerat cel mai mare meci din istoria tenisului. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Roger Federer, in semifinale dupa ce a pierdut primul set cu Kei Nishikori Elvetianul, 100 de victorii la All England Club

Roger Federer a avut parte de un inceput dificil de meci in fata lui Kei Nishikori. Niponul s-a impus cu 6-4 in primul act, insa elvetianul a intors rezultatul, a castigat urmatoarele seturi 6-1, 6-4, 6-4), si s-a calificat in semifinalele de la Wimbledon, unde il va intalni, pentru a 40-a oara in cariera, pe Rafael Nadal. Fedex a devenit primul jucator care inregistreaza 100 de victorii la acelasi turneu de Grand Slam.

Wimbledon: Rafael Nadal vs Roger Federer 6-7(3), 6-1, 3-6, 4-6 Federer, in finala pentru a 12-a oara pe iarba londoneza

La 11 ani distanta dupa ce isi adjudeca primul trofeu la All England Club in fata lui Roger Federer, Rafael Nadal a fost nevoit sa se recunoasca invins in disputa din semifinale contra elvetianului. Federer a fost jucatorul mai bun la toate capitolele, a stat bine in schimburile din spatele terenului, iar serviciul a fost la cote inalte. Singurele momente de slabiciune le-a avut in setul al doilea, insa elvetianul l-a dat rapid uitarii si a jucat excelent pana la finalul meciului. S-a terminat 7-63), 1-6, 6-3, 6-4 pentru Fedex, care s-a calificat in finala la Wimbledon pentru a 12-a oara in cariera.

Nou record pentru Roger Federer! Ce a reusit sa faca elvetianul la Wimbledon

Roger Federer s-a calificat in sferturile de finala, dupa o victorie rapida in fata italianului Matteo Berrettini 20 ATP).

Cu cine joaca Simona Halep, sambata, in marea finala de la Wimbledon. Pericolul care o paste pe iarba de la Londra

Simona Halep va juca, sambata, 13 iulie 2019, in marea finala de la Wimbledon, dupa ce a obtinut calificarea in urma victoriei din semifinale, scor 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina. Romanca o va intalni in ultimul act al turneului de la Londra pe Serena Williams, in fata careia a avut mari probleme in intalnirile directe.

Papagalul rebel: clipul viral care iti arata ca si inaripatele se enerveaza

Povestea unui papagal din Australia a facut inconjurul lumii, dupa ce a facut un efort teribil pentru a indeparta tepii de pe marginea unei cladiri. Instalatia menita sa tina pasarile la distanta a fost distrusa. in multe orase din lume, unele cladiri, poduri sau momente au pe partea superioara o instalatie de tepi. Acel sistem .

Telefoane Huawei ieftine: 5 modele bune care iti lasa bani si de shaorma

Sunt o multime de telefoane bune, dar cele mai multe sunt si scumpe. Tocmai de aceea acum am cautat acele telefoane Huawei ieftine. Costa putin, dar isi fac treaba pe care ar trebui s-o faca.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )