Libnet.ro
UNICEF

11:00

WTA Dubai: Naomi Osaka, nvinsa de Kristina Mladenovic (67 WTA) nca din turul secund

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Naomi Osaka, nvinsa de Kristina Mladenovic (67 WTA) nca din turul secund

Inconstanta Kristina Mladenovic 67 WTA) a reusit o partida mare in fata liderului mondial, Naomi Osaka, in turul secund al turneului de la Dubai, si s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3. continuă pe Hotnews

Naomi Osaka invinsa in primul meci dupa castigarea Australian Open. Cat poate recupera Simona Halep

Lidera mondiala a momentului, japoneza Naomi Osaka a fost invinsa, marti, in turul 2 al turneului de la Dubai.

FOTOGALERIE Caruselul schimbarilor de antrenori de la vrful ierarhiei WTA - Simona Halep, Naomi Osaka, Angelique Kerber, Venus Williams, Sloane Stephens si Madison Keys si-au schimbat sfatuitorii

In ultimele luni, circuitul WTA a avut parte de multe schimbari de antrenori la varful ierarhiei, Simona Halep, Naomi Osaka, Angelique Kerber si Sloane Stephens fiind doar cateva dintre sportivele care si-au schimbat sfatuitorii. Intra in material pentru a vedea cele mai importante schimbari din circuitul profesionist feminin.

Nu era fericita! Motivul pentru care Naomi Osaka s-a despartit de cel mai bun antrenor al anului trecut

Naomi Osaka s-a despartit de antrenorul german Sasha Bajin, cel care a ajutat-o sa urce pe primul loc in lume si sa castige doua Grand Slamuri.

Naomi Osaka, despre despartirea de antrenorul sau: Nu a fost o problema financiara. Nu vreau sa pun succesul deasupra fericirii mele

La inceputul acestei saptamani, Naomi Osaka a anuntat, in mod surprinzator, incetarea colaborarii cu antrenorul Sascha Bajin, alaturi de care a castigat doua turnee de Grand Slam consecutive si a urcat pe cea mai inalta treapta a ierarhiei mondiale. Nipona a vorbit despre despartirea de tehnicianul german, precizand ca nu a fost nicio problema de ordin financiar la mijloc. Cel mai important lucru este ca nu vreau sa pun succesul deasupra fericirii mele. Daca nu sunt fericita in jurul anumitor persoane, nu ma voi tortura singura, a spus liderul mondial.

WTA Dubai: Caroline Garcia, eliminata n turul doi de Jennifer Brady (117 WTA)

Dupa o victorie categorica in primul tur, Caroline Garcia 20 WTA), favorita numarul 14, a fost eliminata inca din runda a doua la turneul Premier 5 de la Dubai. Frantuzoaica a fost invinsa de Jennifer Brady 117 WTA), scor 6-4, 7-5.

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4.

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi (Rezultatele zilei)

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 22 de minute.

WTA Dubai: Karolina Pliskova, victorie n trei seturi cu Dominika Cibulkova (Programul optimilor)

Karolina Pliskova 5 WTA, cap de serie numarul 4) s-a calificat in optimile turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Dominika Cibulkova, scor 6-2, 3-6, 6-3.

WTA Dubai: Simona Halep vs Lesia Tsurenko se va disputa miercuri, n jurul orei 10:30

Organizatorii turneului Premier 5 de la Dubai au anuntat programul zilei de miercuri, disputa dintre Simona Halep si Lesia Tsurenko urmand sa aiba loc in jurul orei 10:30, ora Romaniei. Confruntarea va fi a doua a zilei de pe arena centrala. Partida va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Dubai: Raluca Olaru si Darija Jurak, n sferturi la dublu - Au eliminat favoritele numarul doi

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )